Toteutettu

Guide-näkymään värimuutoksia

  • 19 tammikuu 2016
  • 3 kommenttia
  • 360 katselukerrat

ElisaViihteen Guide-näkymään tarvitaan pikainen muutos. Ikävä laittaa muutospyyntöä tänne keskusteluun, mutta palvelu on mennyt niin huonoksi, että itse en ainakaan löytänyt mitään muuta väylää. Todella ikävä palveluasenne: älkää nyt vaan olko yhteydessä suoraan meihin... 

Jossain vaiheessa viime vuotta ohjelmaoppaan fonttien väri muuttui niin, että tummalla sinisellä pohjalla jotkut (ilmeisesti ikärajalliset) ohjelmat on kirjoitettu tummalla sinisellä tai mustalla tekstillä: ei mitään mahdollisuutta nähdä tekstiä muutoin kuin viemällä kursori tekstin päälle. Ei hyvä. Pikaisesti parannus tähän, ei todellakaan ole vaikea juttu korjata :)

Toinen helposti parannettava yksityiskohta: Kun tallenteita selaa, ohjelman pituus olisi oleellinen tieto pikanäkymässä. Nyt näkyy ohjelman lähetysaika, jolla sitten taas ei yleensä ole mitään merkitystä.

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

3 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Hei SusaN, ja tervetuloa palstalle!

Laitan nämä omaksi ideakseen tuonne ideapajan puolelle, niin saamme ehdotukset eteenpäin 🙂
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
Pitäisi olla tämä tummat tekstit ikärajaohjelmissa korjattuna jo uusimmassa versiossa joka osalla asiakkaista on jo käytössä.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Fonttien väreissä ohjelmaoppaassa oli vikatilanne joka korjattiin päivityksellä. Ohjelmaopasta kehitetään jatkossa paremmaksi ja siitä tullaan näkemään selviä viitteitä jo tulevilla päivityksillä.