HBO-tilauksen käyttäminen Viihteen digiboksin/sovelluksen ulkopuolella

Tuote: Sisältöpalvelut

Koska on tulossa HBO Nordic integraatio siten, että samalla tunnuksella voisi katsoa elisa viihteen kautta ja HBO Nordicin sovelluksen kautta.



Nythän elisaviihteen HBO Nordicia(kaan) ei voi castata TV:n näytölle ja kysymys ei voi olla DRM suojauksista kun HBO Nordicin omalla sovelluksella sen voi hyvin tehdä.



Käsittämättömintä on se, että sinun pitäisi ostaa toinen HBO Nordic jäsenyys jos haluaisit katsoa HBO Nordicia jollain muulla kuin Elisaviihteen boxilla tai sovelluksella.
Siirtelin tämän tänne Ideapajan puolelle tuolta muun keskustelun seasta. Ei jää omaan korvaan tosi hyvältä idealta kuulostava asia sitten muiden viestien alle unholaan. 🙂
Kai nyt Ellun pitää joku arvo luoda sille viihdetilausken ainoalle ihmelaatikolle, joita ei voi perheeseen/talouteen kahta saada. Ainutlaatuisuutta pitää korostaa kaikin tavoin. "Yksi boksi yhdellä tilauksella, auringon alla ja muilta töllöiltä ei sitten vahdata", paitti tietty, jos ostaa siihen tablettiin sen hdmi-donglen, josta ei sitten täällä puhuta tai pukahdeta...
Selvitetään nyt tuo mahdolisten tunnusten saanti sivuille jos tilaa Viihteessä HBO:n. Toisinpäin on asiaan kyllä jo saatu vastaus n. 1kk sitten ja HBO:n tunnuksilla ei tulla avaamaan mahdollisuutta käyttää HBO:ta Elisa Viihteessä, tilanteessa jossa koko kanavakirjastoa ei ole tilattuna Viihteeseen.
Yllättävää kyllä, särinäViihteessä voi töllöttää hbo-kirjastoa ihan läppärilläki.
Moro

Eli vieläkään en saa makkarin töllöön hbo sovellusta samoilla tunnareilla joilla viihde boksiin?
Ei ole muutoksia kuulunut tällä rintamalla, eli tunnukset eivät toimi ristiin.
Moi,



Samsung Galaxy S7:n näyttö ja ääni voi jakaa PC:lle Sidesync sovelluksen kautta ja starttaa elisaviihde S7:issä ja katso PC:stä. Lisää tietoa englanniks:



https://www.technipages.com/galaxy-s7-how-to-connect-to-pc



Samsungin Sidesync on varmaan toimii muu Samsungin laiteilla kun Galaxy S7. Muu Androidin laitella täytyy löydä muu näyttöjako ohjelmaa esim Miracast
Morjens,

Onko Elisalta tulossa tähän jotain vastausta tai muutosta? Minun ongelmani poistuisi myös sillä, että elisa viihteen (sovellus) kautta voisin lähettää HBO:ta chromecastiin, mutta sekin on estetty.



Ajattelin, että lataan sitten HBO:n oman sovelluksen ja lähetän sillä sen chromecastiin, mutta eihän Elisa viihteen HBO tilauksella tämä onnistunutkaan... Tunnukset eivät toimi siis ristiin.



Pystyn kyllä koko näytön peilaamaan puhelimesta TV ruutuun, mutta se ei ole kovin älykäs tapa.



Odotan Elisalta ongelmaan ratkaisua tai helpointa on varmaan tilata HBO:lta suoraan.
Yksinkertaisinta on lopettaa viiteen kautta HBO ja tilata suoraan HBO Nordicilta. Katsoa voi sitten millä laitteella tahansa ja hinta on sama 9,90. Useissa uusissa töllöissä on vielä HBO-appsi, jos ei halua pelata Chromecastin tai HDMI-kaapelin kanssa. Ainoa edellytys suoralle tilaukselle taitaa olla luottokortti.
Timkem näinhän se taitaa olla. Ja toisessa TV:ssä on HBO app. Ja vähän vanhemmatkin ovat järjestäen smart tv:tä, joihin sovelluksen saa. Niin ja vaikka ei olisikaan smart tv, niin chromecastin saa 30 eurolla. HBO appissa on chromecast tuki, mutta ei tosiaan Elisa viihteen HBO:ssa.



Onko Elisalla jotain argumenttia minkätakia HBO kannattaa ottaa heidän kautta tai miksi jatkaisin tilausta?

Vastausta odotellen...
Asiaan ei ole tullut muutosta, eli nuo tunnukset eivät ikävä kyllä toimi ristiin. 😕 Myöskään Chromecast-tuen saamisesta HBO:n osalta Viihde-sovellukseen ei valitettavasti ole uutta tietoa tällä erää.
Onko Elisalla jotain argumenttia minkätakia HBO kannattaa ottaa heidän kautta tai miksi jatkaisin tilausta?



Ainoa "argumentti" taitaa olla se, että Elisan kautta tilattua HBO:ta voi katsella Elisa Viihteen digiboksilla.



Suoratoistopalvelujen (HBO, Netflix, Viaplay jne.) suurkuluttajien kannattaa aina tilata ko. palvelu suoraan tuottajalta, ei Elisalta tai muulta vastaavalta operaattorilta. Näin palvelu toimii parhaiten kaikilla laitteilla, jolle palvelu on saatavilla. Lisäksi suoraan palveluntarjoajalta tilattu palvelu on aina ajantasalla ja siellä on myös ne tuoreimmat jaksot saatavilla jopa nopeammin kuin operaattoreiden kautta tilattavissa palveluissa.
Morjesta! Tännekin tiedoksi, että HBO toimii nykyään myös suoraan selaimessa sekä Chromecast tuki tuli myös 🙂 Tarkemmin aiheesta täällä