Pidetään mielessä

HD Voice/HD-Äänenlaatu

  • 14 lokakuu 2013
  • 6 kommenttia
  • 14357 katselukerrat

Käyttäjätaso 3
  • Keskustelija
  • 8 kommenttia
HD Voice Elisan ja Saunalahden asiakkaille

DNA ainoa operaattori Suomessa joka käyttää tätä.

http://www2.dna.fi/web/yksityisille/puhe/hd-aanenlaatu

Vähemmän taustamelua ja selkeämpi puhe älypuhelimille.

6 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Kannatan ideaa.

Nykyisin saa jopa Viberillä (joka on ilmainen sovellus) HD Voicen tapaisen puhekokemuksen, miksi Elisaa ei moinen kiinnosta?

Ei kai Elisa halua, että asiakkaat siirtyvät paremmalle tontille HD Voicesta nauttimaan ilmaiseksi? Monellahan on jo datapakettikin luurissa ja älyä luurissa. Viber asentuu tällöin mukisematta.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
käyttäjä hpguru päiväyksellä ?15-10-2013 12:06 Nykyisin saa jopa Viberillä (joka on ilmainen sovellus) HD Voicen tapaisen puhekokemuksen, miksi Elisaa ei moinen kiinnosta?

 

Taitaa edellyttää , että molemmilla puhelun osapuolilla on se Viber. Tuskin siitä tulee koskaan mitään yleistä standardia eli uskoisin jäävän vain harvojen käyttöön tällaisen erillissovelluksen. Oikeasti hyötyä olisi itse systeemiin upotetusta HD-voice -tuesta.

 
Käyttäjätaso 2
Taitaa DNA kehittää verkkoaan älykkäämmin kun Elisa kun ei taivu tälläisiin 😉 Olisihan tuo ainakin yrityspuolella aikamoinen etu kun saataisiin edes lankapuhelimia vastaava äänenlaatu langattomasti. Ainakin gms-verkossa äänenlaatu on nykyisin luvattoman huono, 3G:ssä edes siedettävä.
Käyttäjätaso 5
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki
Tämä on meillä edelleen tutkinnassa, vielä ei ole kuitankaan olemassa mitään konkreettisia suunnitelmia tiedossa. Tiedottelemme jos ja kun tiedotettavaa on 🙂 -Suvi
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +1
Joko punakynä on käynyt ruksimassa tämän ehdotuksen romukoppaan vai onko vielä vaiheessa?
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
Vielä on kuulemma vaiheessa 😞 Lupasivat edelleen tiedottaa, kun jotain tuotantoa kohti menevää liikehdintää tämän suhteen tapahtuu.

Osallistu keskusteluun