History 2 & BBC Earth

Tuote: Sisältöpalvelut

History 2 kanava pitäisi saada valikoimiin sekä BBC Earth kanavalle tekstitys Suomeksi.
Moi Mick ja tervetuloa OmaYhteisöön! History 2 -kanavaa on paljon toivottu ja siitä muutama toive täältä Ideapajaltakin tehty 🙂 Toive on välitetty eteenpäin ja vielä selvitetään saadaanko valikoimiin, tiedotetaan kyllä mikäli hyviä uutisia sen tiimoilta kuuluu.

Onko History2 katsottavissa?  Harmittaa, kun näkee Historyllä mainoksia ko. H2 ohjelmista, eikä niitä näe mistään. :rolling_eyes:


Onko History2 katsottavissa?  Harmittaa, kun näkee Historyllä mainoksia ko. H2 ohjelmista, eikä niitä näe mistään. :rolling_eyes:

Valitettavasti ei ainakaan vielä :/ 


Onko vieläkään tietoa, saisko piakkoin H2-kanavan Elisa Viihteen kautta? 

Monta vuotta jo tätä toivottu ja ilmeisesti myös selvitelty mutta ei vieläkään kanavaa valikoimissa? :o


Moro @Reiska78 ja tervetuloa OmaYhteisöön! 🙂 Ilmoitellaan toki heti kun on kerrottavaa tuon tiimoilta, valitettavasti vielä ei ole :( 


Moro @Reiska78 ja tervetuloa OmaYhteisöön! 🙂 Ilmoitellaan toki heti kun on kerrottavaa tuon tiimoilta, valitettavasti vielä ei ole :( 


Eihän H2:ta ole toivottu valikoimiin vasta kuin vajaat viisi (5) vuotta. Ei tuota Elisalla kovin vakavasti ole otettu, kuten yleensäkään asiakkaiden toiveita.


Tökätään tätä vanhaa ketjua ylöspäin, koska H2 -kanava kiinnostaisi kovasti. Pääsin tuossa äskettäin katsomaan kanavaa parin päivän aikana ja olisi upeaa mikäli se onnistuisi kotosallakin.

Muutenkin toivoisin uusia kanavia Elisan kaapeliin. Nykyisellään tuntuu, että niiden määrä vain pikku hiljaa laskee valitettavasti.

Ymmärrän suoratoiston valtaavan alaa, mutta itse tykkään katsoa televisiota myös perinteisenä ohjelmavirtana.