Pidetään mielessä

Huawei B593:een ohjelmistoversio, jolla voi valita käytettävän taajuuden

  • 13 toukokuu 2014
  • 9 kommenttia
  • 14827 katselukerrat

Käyttäjätaso 5
Ehdottaisin että pyytäisitte laitevalmistajaa vääntämään saunalahdelle uuden firmware version seuraavilla parannuksilla:

- Vianmäärityksen "langattoman verkon tila" kohdassa saisi näkyä nykyisten tietojen lisäksi käytettävä verkotila (2G, 3G, 4G) sekä lisäksi taajuus jota käytetään (800, 900, 1800, 2100, 2600).

- Internet-asetuksissa löytyy nytkin verkkotilan valinta (2G, 3G, 4G), MUTTA puuttuu taajuuden valinta. Eli tänne pitäisi saada valikko, josta voi automaattisen taajuusvalinnan lisäksi valita itse käytettävän taajuuden.

//Muokattu kategoriat uusia vastaaviksi. -Norris

9 kommenttia

kannatetaan!
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Olisi todella toivottu parannus. Ja samalla softaan voisi laittaa kunnollisen asiakkaan itse konfugoitavan "keep alive"-toiminnon.
Käyttäjätaso 1
Ois hienoa. Jossain muistan lukeneeni et joku oli onnistunut B593U firmwaren liittämään B593S ja oli saanut taajudet näkymään.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Kannatan tätä ehdottomasti!
Ehdottomasti. Yrittänyt katsella tässä, jos alkaisi tulemaan jo uutta mallia reitittimestä, jossa esim. taajuuden valinta onnistuisi.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Kannatetaan!
Moi ja pahoittelut myöhäisestä reagoinnista. Laitetaan asia selvitykseen. Terveisin, - J
Moi, Ainakaan toistaiseksi tätä ominaisuutta ei ole tulossa ohjelmistoversioihin mukaan. T. J
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Niinpä niin.

Näyttää siltä , että ko. purkkiin ei ylipäätään ole tulossa mitään päivitystä. Taitaa olla viimeisin firmis jo yli vuoden vanha.

Osallistu keskusteluun