Huawei B593 reitittimeen ohjelmistoversio, jolla voi valita käytettävän taajuuden

Tuote: Netti Puhelimet ja laitteet

Ehdottaisin että pyytäisitte laitevalmistajaa vääntämään saunalahdelle uuden firmware version seuraavilla parannuksilla:



- Vianmäärityksen "langattoman verkon tila" kohdassa saisi näkyä nykyisten tietojen lisäksi käytettävä verkotila (2G, 3G, 4G) sekä lisäksi taajuus jota käytetään (800, 900, 1800, 2100, 2600).



- Internet-asetuksissa löytyy nytkin verkkotilan valinta (2G, 3G, 4G), MUTTA puuttuu taajuuden valinta. Eli tänne pitäisi saada valikko, josta voi automaattisen taajuusvalinnan lisäksi valita itse käytettävän taajuuden.



//Muokattu kategoriat uusia vastaaviksi. -Norris
kannatetaan!
Olisi todella toivottu parannus. Ja samalla softaan voisi laittaa kunnollisen asiakkaan itse konfugoitavan "keep alive"-toiminnon.
Ois hienoa. Jossain muistan lukeneeni et joku oli onnistunut B593U firmwaren liittämään B593S ja oli saanut taajudet näkymään.
Kannatan tätä ehdottomasti!
Ehdottomasti. Yrittänyt katsella tässä, jos alkaisi tulemaan jo uutta mallia reitittimestä, jossa esim. taajuuden valinta onnistuisi.
Kannatetaan!
Moi ja pahoittelut myöhäisestä reagoinnista. Laitetaan asia selvitykseen. Terveisin, - J
Moi, Ainakaan toistaiseksi tätä ominaisuutta ei ole tulossa ohjelmistoversioihin mukaan. T. J
Niinpä niin.



Näyttää siltä , että ko. purkkiin ei ylipäätään ole tulossa mitään päivitystä. Taitaa olla viimeisin firmis jo yli vuoden vanha.