Pidetään mielessä

ideoiden kannatukseen mukaan myös aiemmat toiveet ja kannatukset

  • 1 tammikuu 1970
  • 8 kommenttia
  • 12321 katselukerrat

  • Anonymous
  • 0 kommenttia
Jo vanhalla Palstalla on monta toivetta ja paljon kannatusta eri kehitysehdotuksiin.

Nämä tulisi ottaa huomioon myös uudellleelämmitettyyn ideaan eikä vini vedota siihen, että kannatusta ei ole nyt tullut tarpeeksi Ideapajan ääninapista.


8 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +2
Vaihdoin kategorian Palstaksi!
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Näin pitäisi tehdä. Odottaisin myös Elisalta sen verran suoraselkäisyyttä , että ainakin ne vanhan Palstan kehitysehdotukset , jotka jo aikoja sitten on luvattu toteuttaa (siis ovat vanhoissa ehdotuksissa tilassa Tulossa / Työn alla) myös siirrettäisiin Ideapajassa välittömästi tilaan Työn alla ilman mitään mutinoita.

Siis lupaukset tulee pitää eikä vain velttoilla    :smileyangry:

Käyttäjätaso 4
Juurikin näin. Jonkinlaisia aikatauluja käsittelyille ja toteutuksille. Mielellään vastuuhenkilö(t), jotka vastaisivat että asia etenee/hoituu.

Sitä selkärankaa käyttöön. 

Onko järkeä että on ollut 3 vuotta työn alla. Sitten aloitetaan uudelleen kolmen vuoden jakso ja kukaan ei voi sittenkään luottaa toteutukseen.

Halutaan nähdä tuloksia ei pelkkiä katteettomia lupauksia. Pace boxia esim. hehkutettiin maasta taivaisiin jo ennen sen tuloa, mihin on päästy.

Paljon lupauksia, tuloksia ......:smileyangry:

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +4
Paras ehdotus Ideapajassa, jonka Elisakin voisi ottaa tosissaan.

Vai onko tämä Ideapaja joku uusi vetkutusversio odotellessa mitä TTVK tekee? Eikös joku Elisan johtajista todennut, että kehitys Elisa Viihteestä on jäissä, koska raastupa odottaa?

Fiiliksenä tästä ehdotussysteemistä on "Paavin pallit, nunnan nännit ja johtokunnan kiitos ilman palkankorotusta" Turhaa kaikki.;)

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
Jotenkin tulee mieleen miete: Kun taitamattoman laittaa haluttoman tekemään tarpeetonta, tuntuu hieman siltä, että turha työ menee hukkaan.
Käyttäjätaso 7
Miksi laittaa palkollinen siirtämään "työn alla" olevia ehdotuksia tänne uuteen systeemiin, kun asiakkaat tekevät saman homman ilmaiseksi?

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
Vanhat keskustelut ja Palstan puolella annetut ideat/toiveet on aina luettu, kaikki on hyvässä tallessa, ja mielipiteenne ovat tiedossa. Mitään ei huku eikä häviä Ideapajan myötä vaikka "kannatus" ei tykkäyksissä näykään 🙂 Jatketaanko Ideapajaa koskevaa yleistä keskustelua tuolla Palstan puolella vaikka täällä tai täällä? Merkitsen tämän idean nyt tilaan pidetään mielessä, sillä vanhatkin tiedot kyllä pidetään mielessä! -Norris

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Varmaan ne aiemmatkin ehdotukset luettu on. Ne vain eivät ole johtaneet mihinkään käytännön toimiin. Kummastelen sitä , että täällä Ideapajassa Elisan taholta toisaalla vaaditaan ehdotuksille lisää kannatusta ja täällä se lisäkannatus lytätään. Vähän ristiriitaista on koko touhu ja mielestäni jonninjoutavaa pallottelua. Ei tässä voi välttyä siltä vaikutelmalta ettei näitä perusteluja oteta tosissaan.

Osallistu keskusteluun