Ratkaistu muuten

Ilmainen tai pakettiin kuuluva numero asiakaspalveluun ja vikailmoituksiin

  • 23 syyskuu 2019
  • 28 kommenttia
  • 976 katselukerrat


Näytä ensimmäinen kirjoitus

28 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
" Jos ostanut DNA:lta modeemin, jossa vikaa, niin siellä tiedetään mitä tehdä sen kanssa. Siellä tiedetään kuinka se päivitetään ja näin. Elisan tekninentuki on juuri päinvastaista."

Kröhöm, omat kokemukseni Ubee-kamomodeemin suhteen DNA:n teknisestä asiakaspalvelusta ovat olleet täysin päinvastaisia. Asiakaspalvelija aivan pokkana sanoi, että he eivät vastaa myymistään laitteista. Laitenongelmissa ja vioissa pitäisi olla kuulemma yhteydessä HS Worksiin (DNA:n Omaguru).

Siihen en suostunut.

Parin takuupalautetun jälkeen onnistuin onneksi saamaan "luvan" vaihtaa Sagemcomiin, jossa ei vikoja (jatkuva reboot, asetusten nollaantuminen, yleinen epävakaus ja wifin viive) ole laisinkaan ollut.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
RATKAISTU MUUTEN?

Miten. Ilmainen Chat tai ilmainen Facebook-viesti??? Lomake, johon ei vastata viikkoon? Soittopyyntö jota pitää päivystää tuntikaupalla milloin joku soittaisi? Minulle teidän vikapalvelun jamppa vastasi soittopyyntöön minkä piti tulla seuraavana päivänä, seuraavalla viikolla!!!

Siitä voitte olla varmoja, jos joskus tulee ongelmaa Elisan yhteyksiin, minä SOITAN teille aina ja VAADIN koko puhlu hyvitetyksi. Minä noudan kuluttajaviraston suosituksia, joiden mukaan viasta ilmoittaminen operaattorille ei saisi maksaa myöskään MITÄÄN, PUHELIMITSE.

Ei mua kiinnosta onko teillä ilmaisia vaihtoehtoja, KKV:n mukaan jokaisella on oikeus soittaa viasta ILMAISEKSI, ja saada se näin operaattorin tietoon. DNA:lla soitan ilmaiseksi viasta.

DNA:lla on joskus huonoja palvelijoita, mutta sinne soittaminen ei sentään maksa... Mutta useimmiten olen saanut itse parempaa palvelua. Ehkä olen asiakasta vuodesta 2016 siellä. Ja näillä näkymin pysynkin, jos Elisan toiminta on tällaista, että kaikki ideani torpattiin.

Palautusoikeus myymälöihin -> pidetään mielessä.
Ilmainen puhelinnumero -> ratkaistu muuten.

Muut viimeaikaiset ideani, en edes kehtaa tarkistaa...

Mitä? Kaikki nuo myymälä"koijaukset" saavat jatkua, vioista suurin osa jatkossakin maksaa, kun eivät vaan TIEDÄ tai VÄLITÄ pyytää hyväreitä. Kauas ollaan menty Saunalahden ajoista...

ALASPÄIN. Ja lisää tullaan.

Nyt soi Tatanka - A Brighter Day (Radio Edit).
Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki
@hpguru - Meille on tosiaan tapoja, jota kautta ottaa maksutta yhteyttä. Eri yhteydenottokanavamme löydät tästä linkistä. Mitä soittoajan varaamiseen tulee, mikäli asiakaspalvelussamme on ruuhkaa, noissa saattaa hieman viivästystä esiintyä, mutta pääasiassa soittopyynnöt soitetaan 30 minuutin sisällä varatusta ajasta.

Osallistu keskusteluun