Pidetään mielessä

Ilmaiset alennuskupongit -viimeinen käyttöpäivä-

  • 23 toukokuu 2013
  • 12 kommenttia
  • 13301 katselukerrat

Käyttäjätaso 3
  • Aktiivinen keskustelija
  • 75 kommenttia
Itselläni useita alennuskuponkeja mennyt vanhaksi kun ei tiedä milloin ne tulee viimeistään käyttää.

Ehdotan mietittäväksi jotain seuraavista vaihtoehdoista

1. Kupongit ei vanhene ollenkaan.

tai

2. Selkeä päivämäärä näkyville mihin mennessä ne käytettävä, viimeinen käyttöpäivä aina viimeisimmän saadun alennuskupongin mukaan.

 

 

Kuluttajan näkökulmasta nykyinen toiminta lienee hieman kyseenalaista kun annetut edut häviävät itsestään!

12 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
Molemmat Pnikon esittämät vaihtoehdot toisivat selkeän parannukseen nykyiseen.

Joka tapauksessa nykyinen systeemi, jossa nuo kupongit vanhenevat huomaamatta on täysin käsittämätön. Jopa Elisassakin pitäisi tuo tajuta.

Eikä tämä voi olla edes kovinkaan vaikea toteuttaa. Kyse on vain viitseliäisyydestä. Herätys Elisa!
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki
Ykkösvaihtoehto ei tule toteutumaan, sillä alennuskuponkien luonteeseen kuuluu, että ne eivät ole ikuisia. Sama käytäntö on lähestulkoon kaikkialla muuallakin käytössä, alennuksilla ja eduilla on aina viimeinen käyttöpäivä.

Kakkosvaihtoehto on erittäin hyvin tiedostettu Elisallakin ja pahoittelut siitä, ettei asia ole vieläkään korjaantunut. Tiedon saaminen käyttöliittymiin (digiboksi, elisaviihde.fi jne.) ottaa aikaa ja tilannetta parantaaksemme olemmekin muuttaneet toimintatapojamme alennuslipukkeita myönnettäessä niin, että lipukkeita lisätessä käyttäjälle lähtee aina tekstiviestillä ilmoitus vanhenemispäivämäärästä. Tämä ei ole paras tapa hoitaa asiaa, mutta parannusta kuitenkin vanhaan, jossa lipukkeiden vanhenemispäivän kertominen oli myyjän muistamisen varassa.
Käyttäjätaso 3
Ennenkun tieto saadaan esille selkeästi, voisiko sen aikaa saada käyttöön tekstiviesti ja sähköposti muistutuksen vaikka 1-2 viikkoa ennen viimeistä käyttöpäivää?

PS: Eipä ole kovin ikuinen tämä Elisa Viihde -konseptikaan. Miksi vedota yleisen käytäntöön, voisihan sitä joskus poiketa ja tehdä jotain erillailla. En ymmärrä mikä niin ongelmallinen siinä ettei ne vanhentuisi. Laittaa vaikka että 10 kupongia maksimi jotka voi saada tai jotain tälläistä...
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki
Tekstiviesti/sähköposti-muistutus ajoissa ennen vanhenemista on hyvä ehdotus, viedään eteenpäin!

Tavoite alennuskuponkien vanhenemisen suhteen on kannustaa ja ohjata alennuksen saajaa käyttämään saamansa alennus, sillä käytettäväksihän ne on tarkoitettukin, ei säilöttäväksi. 🙂
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki
Olen esittänyt kehitysehdotuksena, että käyttöaikaa saisi jatkaa esimerkiksi pyytämällä asiakaspalvelun nettilomakkeella jatkoaikaa leffalipuille.

Esimerkkinä Vantaan kaupungin Uimahallien kortti, joka on vuoden kerrallaan voimassa. Kun vuosi alkaa olla täynnä taikka on jo mennyt ylikin, niin kassalta kortin voimassaolo uusitaan taas vuodeksi eteenpäin.

Toimii hienosti, eikä aiheuta mitään häiriötä eikä kustannuksia tai menetyksiä  kenellekään.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
Tämäkin palasi tuotekehityspuolelta 🙂 "Nettivuokraamon lippujen vanheneminen näkyy jo nyt online.elisa.fi:ssä, tullaan tuomaan vastaava näkyvyys myös digiboksi-käyttäjille." Aikataulua eivät vielä kuitenkaan uskaltaneet antaa. Seuraan tilannetta!
Käyttäjätaso 7
Herranjestas, mitä peeloilua!

Tehkää aikataulu ja TIEDOTTAKAA siitä!
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
Tulossa... hmmm.

Tämäkin palasi tuotekehityspuolelta 🙂 "Nettivuokraamon lippujen vanheneminen näkyy jo nyt online.elisa.fi:ssä(?), tullaan tuomaan vastaava näkyvyys myös digiboksi-käyttäjille." Aikataulua eivät vielä kuitenkaan uskaltaneet antaa. Seuraan tilannetta!No joo, yritin tuossa etsiskellä OmaElisasta ja elisaviihde.fi:stä ilmaislippujen viimeistä voimassaolopäivää, mutta en edelleenkään sitä löytänyt.

Eli onko tämä oikeasti tulossa? Ja jos on, niin milloin?
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Pääsääntöisesti Viihteen vuokraamon vapaaliput ovat voimassa 3kk siitä päivästä kun olet ne saanut.

Edelleen valitettavasti on tuo viimeisen käyttöpäivän näyttäminen kuitenkin työpöydällä.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
Joo ei mitään kiirettä... :8
Käyttäjätaso 5
Pääsääntöisesti Viihteen vuokraamon vapaaliput ovat voimassa 3kk siitä päivästä kun olet ne saanut.

Edelleen valitettavasti on tuo viimeisen käyttöpäivän näyttäminen kuitenkin työpöydällä.


Eli Elisa EI SAA tehtyä asialle yhtään mitään koska sitä nyt ei vaan kiinnosta. Saattaisi joku tienata vähemmän jos päivämäärä ilmoitettaisiin. Tullaan naureskelemaan tätä vaikka ensi vuonna taas uudestaan.
No kun ensin saisi sen ensimmäisen alekupongin. Olen ollut Elisan asiakkaana reilusti yli 10 vuotta ja laitehankintojakin on yli viiden tuhannen euron edestä, puhelinliittymät ja netit lisäksi.
Ei oo näkynyt alennuskuponkeja eikä muitakaan hyvityksiä.

Osallistu keskusteluun