Ilmaisten tekstiviestien lähetys Mobiili OmaElisaan


Mitä ilmeisimmin Elisan tekemien "kirjautumismuutosten" jälkeen esim. Play-kaupassa oleva SaunaSMS sovellus ei enää toimi. Tai itse sovellus toimii, mutta ilmaisten viestien lähetys on kuitenkin lakannut toimimasta. Tuolla sai kätevästi laitettua liittymän ilmaiset (n kpl/kk riippuen liittymästä) tekstiviestit, ei tarvinnut läppärillä (tai puhelimen selaimella) räveltää.



Sovelluksen tekijäkin toteaa "Valitettavasti ohjelma ei toimi uusilla Elisa-tunnuksilla".



IDEA LYHYKÄISYYDESSÄÄN: Elisalta olisi oiva veto lisätä tuo ominaisuus esim. Mobiili OmaElisa sovellukseen tai tehdä vaikkapa ihan oma appsi ko. toimintoa varten.



Ja ei kun kannattamaan! :smileycheesy:



Aiempaa keskustelua aiheesta: http://yhteiso.elisa.fi/t5/Puheliittym%C3%A4t/Ilmaiset-tekstiviestit/m-p/422562#M29279
Ilmaisten tekstiviestien lähetys Mobiili OmaElisaan
Kyllä minulla vielä toimii puhelimessa SaunaSMS sovellus. En ole käyttänyt enään paljoa koska uusimmilla androidin versioilla ilman root ominaisuuttal lähetettyjä viestejä ei saa tallennettua puhelimen tekstiviesti tietokantaan, siis siten että näkyisivät muissa oikeissa tekstiviesti ohjelmissa.



Mutta kuitenkin, hyvä idea! Elisa voisi toteuttaa omaan sovellukseensa tämän hyvinkin.
Kas kas, enpä tiedä oliko sitten kyseessä joku väliaikainen häiriö kun viimeksi sitä kokeilin eikä toiminut - herjasi jotain vääristä asetuksista tjsp. Nyt kun kokeilin, niin toimihan se! Mitään en välillä muuttanut eli vähän outo juttu. Tuota lähetettyjen viestien tallentumattomuutta harmittelen minäkin.



Mutta eipä se muuta tilannetta idean suhteen, olisihan se kuitenkin Elisan omassa virallisessa sovelluksessa mukava lisä.



Tällä hetkellähän nuo epäviralliset sovellukset vievät Elisaa kuin mätää kukkoa - ilmaiset tekstiviestit, Viihteen roskakori ja tuplatallenteiden haku/poisto jne. :smileycry:



Ai niin, @hvihavai, jos idea miellyttää ja sitä haluaa kannattaa, olisi syytä äänestää sitä klikkaammalla otsikon vasemmalla puolella olevaa ylöspäin osoittavaa nuolta. Näin kannatus "rekisteröityy" ...niinkuin sillä muka olisi mertkitystä... 😛
Kiitos mahtavasta ideasta! Lähitulevaisuudessa ei ominaisuutta kuitenkaan ole tulossa Mobiiliin OmaElisaan, mutta idea pidetään ehdottomasti mielessä palvelua kehittäessä. 🙂
Olipa sitten jäänyt "ääni" laittamatta tähän jostain syystä. Mutta kuten yllättävää ei Elisa tätä aio toteuttaa. Eikä sillä yhdellä äänellä mitään merkitystä olisi ollutkaan.



Aika odotettu tulos juu tämä, asiakkaalle ilmainen palvelu, ei rahaa elisalle, muutoksen tekeminen ja tukeminen X euroa -> ei mahdollisuutta päästä läpi,
Joo ei yllättänyt, mutta miksi sanotaan samaan hengenvetoon "ei toteuteta" ja "pidetään mielessä"?
  • ? Tämä pidetään sikäli mielessä, että jos tälle tulee jossain vaiheessa mahdollisuus. Näillä näkymin kuitenkaan ei ole tulossa. 🙂
  • Kommenttina vielä tähän "ei toteuteta - pidetään mielessä" vastaukseen. Mobiilisovelluksen uusien toiminnallisuuksien kehittäminen kolmelle käyttöjärjestelmälle on aina iso työ, joten pitää priorisoida mitä tehdään ensin. Tällä hetkellä to-do -listalla on muitakin toivottuja ominaisuuksia, joten tämä valitettavasti joutuu vielä odottamaan vuoroaan. Viestien lähetys ilmaiseksi on nykyisellään mahdollista vanhassa OmaSaunalahdessa, toivottavasti siitä on jotain iloa Mobiili OmaElisan versiota odotellessa!