Ilmoitus kännykkään!


Eli olisi suotavaa,  että kännykkään tulee ilmoitus tulevasta uudesta sähköpostista. 



Yritin etsiä Elisan omalta sivulta  asetukset,  mutten löytänytkään. 
Ei mikään systeemi pysty ennakkoon ilmoittamaan tulevasta sähköpostista. Elisan puolesta: Ei toteuteta
Kyllä vain,  eräs toinen operaattori ilmoitti aina tulevasta sähköpostista. Nyt kuitenkin olen lähes kokonaan eronnut siitä operaattorista ja vahinko sattuu,  jos ei enää tule ilmoitusta kännykkään. 



Selailen postit tabletilla ja kun olen töissä tai jossain muualla tulee ilmoitus kännykkääni.
No sitten perun puheeni. En vaan ole koskaan kuullut sellaisesta systeemistä, että jos joku on lähettämässä minulle sähköpostia, niin saan siitä etukäteen ilmoituksen, ennenkuin posti edes lähetetään,  kännykkääni.



Tyyliin: "Hei, saat kohta kaveriltasi Makelta sähköpostin! Muista lukea se"



Saan kyllä ilmoituksen tulleista posteista, mutta en ennakkoilmoitusta tulevista????
Arska hauskalla päällä...



Mutta ei taida tulla tällaistä systeemiä enään nykyaikana, siis jos puhut esim. tekstiviesti ilmoituksesta. Eiköhän tämä hoideta nykyään niin että puhelimessa käytetään aivan normaalisti sähköpostia myöskin jolloin ilmoitus hoituu "itsekseen".
Mulla on mini puhelin,  joten en halua selailla kännykällä sähköpostia. 



En tarkoittanut mitään selvännäkijää, vaan ne tulee yhtäaikaisesti,  ilmoitus ja sähköposti. Nuo asetukset yleensä löytynee operaattori sivun omilla sivulla kohdassa sähköpostiasetukset. Vahinko vain,  että kännykkä ilmoittaa tekstarilla myös roskapostitkin. 
Nyt just pidä kännykkää edessä ja valitsen sellasen tekstarin missä on ilmoitus sähköpostista 



  FIMX(ilmoitus FIM X-.....)  uutta postia 20.10.2015 15:02+ sähköpostiosoitteeni. 



Ilmeisesti kaikki operaattorit eivät käytä tätä ominaisuutta. 
Ilmoitus kännykkään!
Tälleen



Sähköpostiviestin edelleenlähetys



Puh. 12345678 



X Ilmoitustekstiviestinä  0.00€/viesti 
Puhelimeni (Lumia) ilmoittaa sekä sovelluskuvakkeessa, että ilmoituskeskuksessa saapuneesta viestistä. Tiedän, että myös Android sekä IPhone osaavat saman homman joten missäköhän vaiheessa putosin kärryiltä. Tekstiviestit kuolevat kohta sukupuuttoon joten ne kannattaa unohtaa kättelyssä. Mitä sitten teet sillä viestilläkään ellet halua niitä viestejä lukea puhelimella?
Sähköpostista saa halutessaan ilmoituksen puhelimeen esimerkiksi ottamalla sähköpostin käyttöön puhelimen omalla sähköpostisovelluksella. Sähköpostit voi silti halutessaan käydä lukemassa selaimella, jos ei niitä halua lukea puhelimella. Nykyisillä älypuhelimilla sähköpostinkin luku sujuu vaivattomasti.