Pidetään mielessä

Ilmoitus soittoyrityksestä tekstiviestillä puhelimen palatessa takaisin verkkoon

  • 7 marraskuu 2013
  • 7 kommenttia
  • 17307 katselukerrat

Käyttäjätaso 5
Ainoa asia, mitä kilpailevan yrityksen eli Soneran puheliittymästä (Telekin tarjoaa tämän nykyään ilmaiseksi kaikkiin liittymiinsä)  kaipaan, on toiminto joka kertoo tekstiviestillä kun joku on yrittänyt minua tavoittaa puhelimen ollessa kiinni, jumissa, katveessa,  kahden tukiaseman loukussa tms. 

4G on tuonut puheluliikenteeseen oman pienen epävarmuustekijänsä, ja koska lähtökohtaisesti haluan olla aina tavoitettavissa, haluaisin tietää kun en syystä tai toisesta ole puhelua pystynyt vastaanottamaan. 

Näin ei ainakaan varmasti koskaan jäisi jokin tärkeä puhelu kokonaan saamatta, ja toisaalta vikatilanteissa pääsisi heti jäljille.  Älypuhelinten aikakaudella ei tuo akun loppuminenkaan ole ihan mahdoton skenaario, ja moni laturin ääreen päästyään varmasti miettii, että onkohan joku minua kaivannut. 

7 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Tämähän on loistava ehdotus, kannatetaan!
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +2
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
Huom. Saunalahti, kilpailija TF:llä tämä ja vastaaja ovat siis molemmat maksuttomia.
Käyttäjätaso 3
Hyvä idea! :p
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
Tuskin ainakaan ilmaseks tulis. Ehkä halutaan,että ihmiset käyttää maksullista vastaajaa, siitähän tulee viesti,jos joku on soitellut tai miten nyt luurissa ne asetukset sitten määrittelee. (ei tavoitettavissa jne.) Ideana muuten ok.
Käyttäjätaso 5
Tämä ominaisuus oli Saunalahdella ennen kuin vastaajapalvelu siirrettiin "elisalaiseksi". Tekstiviestissä luki "0 uutta viestiä, 1 uusi soittoyritys" tai jotain tuohon suuntaan. Jäin hieman kaipaamaan tätä ominaisuutta.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki
Kiitos ideasta ja pahoittelut, että tähän on jäänyt kommentoimatta. Vastaaja-palveluun ollaan parhaillaan tekemässä uudistuksia ja otamme tämän palautteen huomioon suunnittelussa. -Suvi
Käyttäjätaso 5
Tämähän sitten otti ja toteutui, joskin tylsästi 1€/kk maksavan vastaajan kautta, mutta toisaalta ainahan kehitys maksaa. Lieneeköhän mahdollista idean isänä saada vastaajaa ilmaiseksi profiilista löytyvään puhelinnumeroon? 😉

Osallistu keskusteluun