Järjestysnumerot tallenteille


Olisiko mahdollista saada järjestysnumerot tallenteille?



Itsellä vasta 5% levytilasta käytettynä, mutta nyt jo "sivuja" tallennekirjastossa useita.



Sivujen järjestystä ilmoittavien sinisien pallojen, järjestys menee helposti sekaisin.



Sarjojen vanhimpien jaksojen etsiminen käy vaikeaksi, kun jaksoissa ei useinkaan ole järjestysnumeroa, tai jakson sisällöstä kertovaa infoa.



Jokaista sarjaa ei viitsisi omaan kansioonsa siirtää, että olisivat helpommin hallittavissa, koska silloin tallentaminen vaikeutuu.
Erittäin vanha toive suomalaisille tv-kanaville että saisivat paremman EPG-tiedon käyttöön. Tämä sisältäisi pidemmät kuvaukset ja siten mahdollistaisi lisäinformaation. Tämä kaatui joskus kauan sitten digitv:n alkuaikoina digiboksien huonoon standardien tukeen, ja on jäänyt sen jälkeen ottamatta käyttöön.



Toisaalta mikään ei estä nytkään esim. jakson numeroita laittamasta, tämä on vain kanavien saamattomuutta.



Mutta siis ehkä tärkeimpänä pointtina Elisa ei itse tuota tuota epg-informaatiota joten, heidän vastaus todennäköisesti on että ei kuulu heille, näyttävät saman tiedon kuin lähetyksissä muuallakin.
Toi pitää varmaan paikkaansa hvihavai. Tarkoitin enemmänkin sitä, että tallenteille tulisi järjestysnumero, niinkuin digiboxeilla, ainakin toppareilla.
Järjestysnumerot tallenteille
Oliko niin että kansioita käytät jo vai päähakemistossa on paljon sivuja? Kyllä varmaan helpottaisi käyttöä jonkin verran itselläkin 🙂
Molemmat on käytössä.
1. Miten viihdeliittymän tallenteiden juokseva numerointi auttaisi jonkun sarjan seuraavan jakson löytämistä?



2 Olisko järjestysnumerointi muuttuva eli kun poistaa jonkun tallenteen, niin kaikkien uudempien tallenteiden järjestysnumero muuttuu?
Tätä ei tulla toteuttamaan selvityksen jälkeen. Pyrimme parantamaan ohjelmatietojen näyttämistä jatkossakin joka ajaa lähes samaa asiaa. Järjestysnumerosta vain minimaalista hyötyä tietyissä tilanteissa. Useimmissa tilanteissa sen ei nähty tuovan selvää etua nykyiseen ajalliseen järjestykseen listoissa.