Ei Elisan käsissä

Jatkuvien tallennusten asettaminen järkevämmäksi

  • 31 maaliskuu 2013
  • 4 kommenttia
  • 8868 katselukerrat

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Nykyinen Elisaviihde.fi-sivustolla tapahtuva jatkuvan tallennuksen asettaminen kaipaa pientä hienosäätöä. Siis sinänsä homma on kohtuu hyvin kuosissa , mutta esim. sarjojen jatkuvassa tallennuksessa monilla on vaikeuksia ja jaksoja jää tallentumatta , koska sarjojen nimissä on muuttuvia osia ja ne tulisi korvata *-merkillä tallennussääntöön.

*-merkin käyttö on kyllä ohjeistettu , mutta suurelta osalta käyttäjistä se kuitenkin jää tekemättä. Siispä ehdotan , että tallennuspalvelimelle tehdään sellainen muutos , että se automaattisesti korvaa ikärajamerkinnät  *-merkillä ja mikäli sopiva algoritmi löytyy , niin mahdollisesti muitakin muuttuvia osia.

Esim. algoritmi voisi tehdä automaattisesti tallennussääntöön muutoksen Ohjelma (12)  => Ohjelma*. Ei pitäisi olla kovin suuri muutos ja auttaisi huonomuistisia , jotka eivät muista käsin tehdä em. hienosäätöä.

4 kommenttia

Käyttäjätaso 5
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki
Teknisesti niin moni parantava muutos olisi tehtävissä käden käänteessä, mutta harmillisesti asioiden toteuttaminen ei ole pelkästään tekniikasta kiinni. 😞 Joudun ikävä kyllä asettamaan tämän "Ei Elisan käsissä" -tilaan, sillä kuvattua automatiikkaa ei ole tällä hetkellä mahdollista tällaiseen verkkotallennuspalveluun toteuttaa. Sen sijaan suunnittelupöydällä on jo pitkään ollut *-merkin korvaava toiminnallisuus, joka toimisi "tallenna kanavalta X, jos ohjelman nimi sisältää sanan Y" -sääntöjen tyylisesti. Palaamme sen osalta asiaan, jos suunnitelmat etenevät.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
käyttäjä groner päiväyksellä ?17-04-2013 14:34 Sen sijaan suunnittelupöydällä on jo pitkään ollut *-merkin korvaava toiminnallisuus, joka toimisi "tallenna kanavalta X, jos ohjelman nimi sisältää sanan Y" -sääntöjen tyylisesti. Palaamme sen osalta asiaan, jos suunnitelmat etenevät.

 

Eipä tässä se toteutuksen muoto ole tärkeää , vaan systeemin toimivuus. Siis ettei käyttäjän tarvitsisi puuhastella niin paljon noiden tallennussääntöjen kimpussa.

 

Täällä myös varteenotettavia vinkkejä

 

http://yhteiso.elisa.fi/t5/Elisa-Ideapaja/Jatkuvan-tallennuksen-s%C3%A4%C3%A4t%C3%B6/idi-p/268104
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Mitäs tälle asialle kuuluu? Onko edes suunnittelussa?
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
Tila: https:///t5/Elisa-Ideapaja/idb-p/Elisa/status-key/EiElisank%C3%A4siss%C3%A4Teknisesti niin moni parantava muutos olisi tehtävissä käden käänteessä, mutta harmillisesti asioiden toteuttaminen ei ole pelkästään tekniikasta kiinni. :( Joudun ikävä kyllä asettamaan tämän "Ei Elisan käsissä" -tilaan, sillä kuvattua automatiikkaa ei ole tällä hetkellä mahdollista tällaiseen verkkotallennuspalveluun toteuttaa. Sen sijaan suunnittelupöydällä on jo pitkään ollut *-merkin korvaava toiminnallisuus, joka toimisi "tallenna kanavalta X, jos ohjelman nimi sisältää sanan Y" -sääntöjen tyylisesti. Palaamme sen osalta asiaan, jos suunnitelmat etenevät.
Ilmeisesti tilanne on jotenkin muuttunut, sillä Windows Phone-kikkareen uusimmassa versiossa kyseinen toiminto (tähtimerkin automaattinen lisääminen nimen perään) on käytössa ja toimii.

Olisiko siis mahdollista laajentaa sitä muihinkin tallennusvälineisiin/-tapoihin?

Koska nythän se näyttäisi olevan "Elisan käsissä" ja "mahdollista"... :smileycool:

Osallistu keskusteluun