Kadonneen teinin paikannus


Kyllä nykytekniikalla pitäisi olla jo mahdollista tarjota vanhemmille palvelua, jolla teinin sijainti olisi mahdollista selvittää...



// Muokattu idean kategorioita. -Vortex
Osta teinille GPS-panta sekä seurantalaite.



Vaihtoehtoisesti voit myös paikantaa teinisi mikäli hänellä ja sinulla on Android ja GPS-paikannin päällä ja olette toistenne kavereita Googlen Latitudessa.



Myös viranomaiset voivat paikantaa lapsesi sijaintia mikäli tämä on vaaratilanteessa ja paikannus on lapsesi voinnin kannalta tarpeen.
Paikannus taitaa vaatia luvan teiniltä.
Kadonneen teinin paikannus
Mielenkiintoinen idea:) Tämähän voisi olla hyvä palvelu muillekin kuin teineille, varsinkin näin marjastuskaudella 🙂 Kerääkö tämä muilta kannatusta? -Suvi
Nyt löytyy vastaus toiveeseen ja Elisalta on juurikin tullut Open Betaan Elisa Perhe-palvelu. Palveluun voit tutustua täällä: http://elisa.fi/perhe/ -Suvi
Mikä yleensä pitää olla jonkun idean kannattajamäärä Sauniksen tai Elisan Ideapajassa? Tälläkin idealla näyttää olevan kaksi kannatusääntä ja silti toteutettu.



Onko tarkoituksena vain saada kasvatettua Toteutetut-osion lukumäärää jollain appsilla mikä on helppo toteuttaa ja vaivuttaa syvään bittihiljaisuuteen ne ideat, jotka vaativat jopa työtä?



Voi elämän kevät tätä touhua :(



Voiko tuon ladata muijan luurin, niin näkee missä se menee? Tuohon appsiin vielä, että voi etäkäyttää luurin kameraa, niin voisi tarkistaa onko se jalat levällään jossain. :smileyangry::smileyangry::smileyangry:
Olet aivan oikeassa, ideoiden toteutukseen eivät vaikuta vain niiden saamat äänet. Joitakin suosittuja ideoita emme pysty syystä tai toisesta toteuttamaan nyt tai ehkä koskaan, ja osa Ideapajassa epäsuosituiksi jääneistä ideoista voi sopia olemassaoleviin suunnitelmiimme hyvinkin :)



Palstalla teitä käyttäjiä on "vain" kymmeniä tuhansia, kun kaikkinensa Elisalla ja Saunalahdella on miljoonia asiakkaita. Ideoita, toiveita ja kehitysituja meille siis sataa lukuisista eri lähteistä ja kehitystyötä tehdään toki myös talon sisällä, joten kaikki työ ei aina näytä aivan suoraviivaiselta tai loogiselta näin Palstan kautta katsottuna :)



Keskustelua Ideapajasta ja sen käytöstä voidaan jatkaa Palstan puolella!