Pidetään mielessä

Kanavajärjestyksen muokkaus

  • 14 huhtikuu 2013
  • 5 kommenttia
  • 13409 katselukerrat

Käyttäjätaso 7
  • Tietotoimisto
  • 1011 kommenttia
Ehkä tärkein boksin käytettävyystekijä, jos keskitytään vain katsomiseen ja unohdetaan tallentaminen.

Tietty siis sen jälkeen, kun saippualaatikko on saatu toimimaan peruskäytössä.

On se vaan kumma, ettei siellä Ellulla uskota positiivisen käyttäjäkokemuksen nostavan asiakkaan halukkuutta maksaa.

Tuolla edelliskerta asiasta:

http://yhteiso.elisa.fi/t5/Elisa-Viihde-Ominaisuudet-ja/Kanavaj%C3%A4rjestyksen-muuttaminen/m-p/46666#M14113

//Muokattu kategoriat uusia vastaaviksi. -Norris

5 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Joo tästä on vuosien varrella laadittu iso tukko ehdotuksia. Voisi tosiaankin jo toteuttaa.

Voisihan sen tehdä vaikka niin , että säilytetään muuten nykysysteemi , mutta ainakin Pacessa olisi mahdollista Sydän-napin alle käyttäjän koota kanavia vapaavalintaiseen järjestykseen.
Käyttäjätaso 5
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki
Tästä on tosiaan vuosien varrella käyty useitakin keskusteluja ja erilaisia toteutustapojakin on mietitty. Yksi potentiaalinen tapa olisi, jos kanavalistaa voisi muokata elisaviihde.fi:n kautta, josta digiboksi noutaisi listan. Tässä olisi suunnattomia etuja myös tehdasasetusten palauttamisen varalle, jolloin tallennettua kanavalistaa ei menetettäisi kuten nykytilanteessa. IPTV-kanavapaikkojen vuoksi taustalla on muutamia teknisiä haasteita, jonka vuoksi tätä ei vielä pystytä toteuttamaan mutta tämäkin ehdotus pidetään tottakai mielessä jatkokehityksen kannalta! Toivomme, että jatkatte äänestämistä niin nähdään pidemmällä tähtäimellä miten haluttuja eri toiveet / ominaisuudet ovat toisiinsa nähden. 🙂
Käyttäjätaso 4
Groner tuossa kirjoittelee: " IPTV-kanavapaikkojen vuoksi taustalla on muutamia teknisiä haasteita, jonka vuoksi tätä ei vielä pystytä toteuttamaan" 


Sen pari vuotta mitä itselläni on ElisaViihde ollut käytössä (+ pari Saunavision vuotta) olen ihmetellyt näitä erinäisiä "teknisiä haasteita". Eihän siinä mitään ihmeellistä sinällään ole, ainahan it-alalla ongelmia tulee vastaan, mutta Elisan tapauksessa nämä haasteet tuntuvat ikuisilta. Vuosikausia lueskellaan samoja selityksiä siitä, että joitain toimintoja ei pysytytä (eli haluta) toteuttaa, koska se ei sovi järjestelmään.

Eikö siellä Elisalla ole tosiaan kellekkään tullut mieleen, että "pikku hiljaa" olisi aika aloittaa päälliköiden ja talousosastojen pehmitys siihen, että joku toisenkinlainen järjestelmä olisi mahdollista rakentaa? Pitääkö näiden samojen asioiden kanssa vääntää vuosikausia? Esimerkiksi tämä IPTV-kanavien järjestely ei ole minkäänlainen ongelma kilpailijallanne Maxivisionilla. Yhtä surkea rauta heilläkin, mutta jotkin asiat hoituvat huomattavasti paremmin kuin Viihteessä. Mitä he osaavat tehdä toisin? Pieni firma = pieni byrokratia?
Käyttäjätaso 7
Näin ihan alkuun (eli vielä tällä vuosikymmenellä) riittäis, jos käyttöliittymään laitettais nappula "piilota kaikki maksu-tv-kanavat".

Jos sitten on kanavapaketti tilattu, niin aika nopeesti ne muutamat kanavat sitten napsuttelee näkyville.

Kuten tuossa antiikkisessä säikeessä käytiin läpi, niin nykytilanne vaatii sen reilut 500 napin painallusta, mikä ei tee boksin resetoinnista yhtään hauskempaa.

Pidemmällä aikavälillä sitten toi uudelleenjärjestely kehiin...
Käyttäjätaso 1
tarkoittaako tuo "äänestäkää jatkossakin" sitä että pitää äänestää lompakolla ja ottaa palvelu sieltä mistä sen toimivana saa edes pienemmällä viiveellä

Osallistu keskusteluun