Kanavalista (Suosikkikanavat)

Tuote: Elisa Viihde

Aloite:



Olisiko mahdollista saada digiboksin kanavalistn järjestelyä ja valintaa helpommaksi.



Jos kanavia on toista sataa ja haluat niistä esim. näkyviin ja katsottavaksi vain ilmaiskanavat, niin tällaisen listan teko on tällä hetkellä aika mitätön homma.



Sen sijaan että poistat turhat kanavat näkyvistä yksi kerrallaan, niin voisiko olla mahdollista tehdä tallennettava suosikkilista, johon vain täppäät halutut kanavat tästä varsinaisesta kanavalistauksesta.



Ohessa linkki keskusteluun tästä aiheesta: https:///t5/Elisa-Viihde-Ominaisuudet-ja/Turhien-kanavien-poisto/m-p/334627#M24006" title="Kanavien poisto/piilotus



edit 9.1.



korjattu sanamuodot suosikkikanavista kanavalistaan, joka on oikea sanamuoto.
Kanavalista (Suosikkikanavat)
Lisäksi voisi olla omien asetusten tallennus siten, että ne voisi palauttaa tehdasasetusten palautuksen jälkeen.
Ei tässä paljoa keskustelemista pitäisi olla. Muutatte listan kasauslogiikan toisin päin, eli listasta valitaan vain ne kanavat jotka halutaan suosikkilistaan mukaan.



Käyttöliittymäsoftaa itsekin tehneenä olisi kyllä mukava olla ollut mukana siinä palaverissa, missä on esitelty nykyisen suosikkilistan käyttöliittymäehdotus ja päätetty että kyllä, tämä on hyvä näin. Ehkä on haluttu estää kopiointisyytteitä, koska kaikki muut suosikkilistatoteutukset on tehty päinvastaisella logiikalla, elikkäs oikein 🙂
Tässä nyt on vain nimenä suosikkilista, kun kyseessä on kanavalista ja siltä poistettavat. Näinhän käsittääkseni se muillakin laitteilla toimii kanavalistan osalta eli yksitellen ne on poistettava.



Suosikkilistaa vaan ei ole "ehditty" :smileyangry: vielä toteuttaa, siinä kaukosäätimesäkin on se sydän-suosikkinappikin valmiina odottamassa.
Korjasin aloitusviestiin tämän tarkoittamaan tosiaan tuota kanavalistaa.



Toissapäivänä pläräsin sen läpi ja piilotin 7 kanavaa, jotka oli palatunut näkyviin jonkun päivityksen tms. myötä.



Olen tästä joskus taannoin aspaan soittaessani jättänyt jo ehdotuksen, että saisiko sen muutettua vaikka tuolla an_:n esittämällä tavalla.



Tai sitten mahdolllisuudella luoda se suosikkilista, koska käyttäjillä on erilaisia tarpeita.



Tällä tekniikalla kanavien karsiminen on todellakin turhan työlästä. :smileyembarrased:
Periaatteessa tää on hieman yksinkertaistettu versio tosta mun ideasta:



http://yhteiso.elisa.fi/t5/Elisa-Ideapaja/Kanavaj%C3%A4rjestyksen-muokkaus/idi-p/275500



, mut vaikuttaa siltä, et täällä kannattaa asiat yliyksinkertaistaa, koska mitä vaikeemmin



asian tekemättä jättämisen pystyy perustelemaan, sitä varmemmin se joudutaan tekemään.



Ytimekkäästi siis:



Oletusarvoisesti suosikkilista on tyhjä, johon voi sitten lisätä mitä haluaa.



Aivan kuten _an ehdotti. Tän asian muuttaminen käyttöliittymästä EI VOI viedä resursseja juuri ollenkaan.



Jollei sitten käyttöliittymää ole tilattu joltain ulkopuoliselta ja sopparissa sovittu, että kuinka pienen sorkkimisen tahansa lähtömaksu on joku 5 numeroinen summa...
Tätä suosikkilistaa on tosiaan toivottu ja odoteltu Paceen ainakin pari vuotta. Eipä toistaiseksi ole tapahtunut mitään. Tiedoksenne , että uudessa Netgem N7700:ssa sellainen jo on ja jopa toimii ihan mallikkaasti.
Papparainen,



onko siis suosikkilista toteutetta "oikeinpäin" N7700:ssa vai yhtä kädettömästi kuin vanhoissa bokseissa?
Suosikkilista on toteutettu oikeinpäin eli valitaan tyhjälle  listalle halutut kanavat.



Kanavalista toteutettu kuten Pacessakin siten, että piilotetaan pois täydestä listasta.
 käyttäjä toke päiväyksellä ?10-01-2014 17:28

 Papparainen,



onko siis suosikkilista toteutettu "oikeinpäin" N7700:ssa vai yhtä kädettömästi kuin vanhoissa bokseissa?



 



 



Ihan oikein päin. Siis kaikkien kanavien listasta vain poimitaan halutut suosikkilistalle. Sitten yhdellä napinpainalluksella valitaan käytetäänkö suosikkilistaa vain kaikkien kanavien listaa. Vaikuttaa myös EPG:ssä näytettäviin kanaviin.  Ainoa asia mikä puuttuu , on se , että suosikkilistalla kanavien järjestystä ei voi muuttaa , vaan ne näytetään kanavanumeron mukaisessa järjestyksessä.
Onko tämä tyhjänpäiväinen ketju, vai tuleeko ELISAlta vahvistusta, että tämä ketju on tiedostettu ja viedään eteenpäin?!?! :smileyangry:



Juuri äsken taas satakunta kanavaa naputtelin YKSITELLEN PIILOON, kun ne jostain selittämättömästä syystä päätti tulla näkyviin :smileyevil:
Jep ois kiva jos pacessa pystyis ihan oman mielensä mukaa järkkäämään suosikit. Eli valitaan ne kanavat mitkä haluu suosikiksi ja että ne voi järjestää haluamaansa jräjestykseen. Varsinkin kun hd kanavat tulivat niin aika sekaisin nuo ovat..
Olisi jo aika. Eiköhän tätä ole odoteltu jo riittävästi.



http://yhteiso.elisa.fi/t5/Elisa-Viihde-Ominaisuudet-ja/Kanavalistan-vapaa-uudelleenj%C3%A4rjestely/td-p/343
Ja männäviikolla taas 3 kertaa poistellut vaikka mitä mosaiikki ja hd-sitä-ja-tätä -kanavia. Miten ne edes tupsahtaa aina esiin perrrr?! :smileyangry:



Jätin aspan kauttakin ehdotuksen, niin kovasti tuli taas kiitosviestiä ehdotuksesta, siihen se varmaan taas jäikin... Pitäisköhän pistää ensi viikolla uudestaan taas...



Jos tätä on jo 4 vuotta ehdotettu, niin se on jo saamattomuutta palvelutarjoajalta ettei siihen ole noteerattu. Anteeksi nyt vain, mutta niin se on.
Kyllä se korpeaa rauhallisempaakin miestä naputella joka päivä uudelleen kaikki turhat kanavat piiloon kanavalistasta. Jostain syystä netgem 7700 vain palauttaa ne aina uudelleen näkyviin ja ei kun taas sama naputtelu uudelleen.
Mitäpä sillä hyvin toimivalla kanavalistalla tekee, jos loota muuten ei toimi? Ai niin, sehän helpottaa toistuvaa resetointia... Paitsi ettei helpota, ellei ne asiakkaan kanavalistat ole Elisan pilvessä tallessa. Vinkvink.
Tämä ei ole tällä hetkellä lähitulevaisuuden suunnitelmissa.
Tämä ei ole tällä hetkellä lähitulevaisuuden suunnitelmissa.