Pidetään mielessä

Kanavapaketit mobiililaitteilla tai selaimen kautta

  • 11 maaliskuu 2014
  • 8 kommenttia
  • 13817 katselukerrat

Käyttäjätaso 2
DNA:lta vastaava on ilmeisesti tullut juuri käyttöön MTV Totalin osalta. Brittein saarilla vastaava Sky Go on ollut käytössä vuosia. Olisi mahtavaa saada vastaava toiminto käyttöön myös Elisan ja esimerkiksi juuri MTV Totalin välillä. Ruudut ja Katsomot ovat täysin eri asia, koska niistä joutuu kohtuuttomasti maksamaan erillistä kuukausimaksua.

//Muokattu kategoriat uusia vastaaviksi. -Norris

8 kommenttia

Käyttäjätaso 5
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +4
Tästäkin sitten keskustellaan sitten muutama vuosi. Tehkää joskus jotain tai lopettakaa tämä koko Kirjoita Joulupukille -palsta!
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
Itsekin hieman ihmettelen, että miten DNAlla on ollut taitavammat keskustelijat, että ovat saaneet netti-TV:nä nuo kanavat mukaan mobiililaitteille ja tietokoneelle ja tallentavan kovalevyllisen (ainakin liitäntämahdollisuus) digiboksin ja hinta edellisempi mitä EVIL Elisalta.

Toivotaan, ettei jää "diskuteeraus"-tasolle tämäkin idea.
Käyttäjätaso 3
[*] Tästä kyselimme ja vähän tarvitaan vielä lisätarkennusta. Minkälaiselle sisällölle olisi tarvetta? :)
Käyttäjätaso 2
Lähinnä nyt jotain tämän tyylistä hain takaa https://www.dna.fi/matkatv

Onhan tuo erinomainen ominaisuus, jos olen esimerkiksi lomareissulla tai työmatkalla. Ei jäisi urheilut näkemättä...
Soneralla myös tämä ominaisuus. Eli Elisa Viihteen kautta ostettuja kanavapaketteja pystyisi katsomaan EV-tunnuksilla läppäreillä, tableteilla ym. Tämä on kyllä semmoinen ominaisuus, että Elisa Viihde vaihtuu Soneran vastaavaan jos tämä ei Elisalla toteudu! http://www.sonera.fi/tutustu+ja+osta/tv+ja+viihde/sonera+viihde+netissa+ja+mobiilissa
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
Tätä ei ole tulossa ainakaan seuraavassa päivityksessä 😞 Tulevista vuosista ei vielä tämän ominaisuuden osalta tiedä, mutta mahdollisesti!
Käyttäjätaso 2
Tulevista vuosista? Ootteko ihan tosissaan? Vuosiahan tämä palvelu taitaa muita ollakkin jäljessä (viimeisin toimiva digiboxi vuodelta 2010 Netgem8100), harmikun on vielä 6kk määräaikaista jäljellä, vaihtuu kyllä sitten kilpailijaan.....
Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki
Eikö tosiaan ole edes harkinnassa?? Täytyy vaan ihmetellä, jos Elisaa ei kiinnosta tuottaa palveluja, joita asiakkaan kaipaavat. No, muutamassa vuodessa Katsomot, Ruutu, Viaplay, HBO, yms saavat palvelunsa toimimaan luotettavasti ja kaikilla alkaa olemaan smart-telkkareita, niin jää Elisalta nekin provikat saamatta.

Osallistu keskusteluun