Kansioiden otsikkorivi Elisa Viihteessä elisaviihde.fi

Tuote: Elisa Viihde

Elisa Viihteen nettiversiossa kansioissa olisi hyvä kiinnittää otsikkorivi, jos sivuja on useampi kuin yksi. Esimerkiksi itselläni on Roskakori-kansiossa ja joissakin tallennekansioissa paljon tallenteita. Jos haluan etsiä sieltä jonkin tallenteen, joudun joka sivun alalaitaan päästyäni siirtymään takaisin ylälaitaan, että pääsen siirtymään seuraavalle sivulle. Toivottavasti osasin selittää asiani ymmärrettävästi. 

Moi! Hyvä huomio, testailin vähän itsekin ja samaan tulokseen päädyin, eihän tuo kovin näppärää ole koko sivua aina edestakaisin rullailla jotta seuraavalle sivulle pääsee. Laitanpa tästä ajatusta heti eteenpäin, niin katsotaan mitä tulevaisuus tuo. :slight_smile:


OmaYhteisön Näistä nyt keskustellaan -osassa on sama ongelma eli jos käyt lukemassa jonkun keskustelun ja palaat taaksepäin, päädyt keskusteluosion alkuun ja joudut kelaamaan uudelleen kaikki keskustelut.


Hei, voisiko näihin asioihin laittaa vähän vauhtia; ei luulisi olevan otsikkorivin kiinnittämisen olevan iso juttu. Siitä on kuitenkin käyttäjälle suuri hyöty. Näin se mielestäni on ollutkin joskus.


Tämän perään on kyselyt ja odotellaan viel vastausta. 🙂 Palaillaan kyllä kun saadaan kerrottavaa.


Väliaikatietona että peräänhuutelua tapahtuu yhä :) 


Kiitos Patomies, eihän tässä ole kulunut vasta kun 5 kuukautta. Ei taida olla tällä asialla kiirettä, vaikka helpottaisi paljon ainakin tällaista, jolla on paljon tallenteita. Kuten aikaisemmin kirjoitin, tämä oli joskus jo käytössä, mutta on sittemmin poistunut.

 


Moi @Hanni ja muut odottelijat. Tämä kyseinen muutos on nyt toteutettu ElisaViihde.fi:n tallenneosion otsikkoriviin. Sivunvaihtonuolien paikka hieman liikkui vasemmalle, mutta otsikkorivi seuraa nyt perässä missä kohtaa scrollaileekaan. :grinning:

Alla esimerkki nykyisestä layoutista:

 


Kiitos tästä, helpottaa paljon!