Selvityksessä

Kansioiden otsikkorivi Elisa Viihteessä elisaviihde.fi

  • 5 elokuu 2020
  • 4 kommenttia
  • 1240 katselukerrat

Käyttäjätaso 3

Elisa Viihteen nettiversiossa kansioissa olisi hyvä kiinnittää otsikkorivi, jos sivuja on useampi kuin yksi. Esimerkiksi itselläni on Roskakori-kansiossa ja joissakin tallennekansioissa paljon tallenteita. Jos haluan etsiä sieltä jonkin tallenteen, joudun joka sivun alalaitaan päästyäni siirtymään takaisin ylälaitaan, että pääsen siirtymään seuraavalle sivulle. Toivottavasti osasin selittää asiani ymmärrettävästi. 

JJesseJ 1 kuukausi sitten

Tämän perään on kyselyt ja odotellaan viel vastausta. :) Palaillaan kyllä kun saadaan kerrottavaa.

Katso alkuperäinen viesti

4 kommenttia

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +1

Moi! Hyvä huomio, testailin vähän itsekin ja samaan tulokseen päädyin, eihän tuo kovin näppärää ole koko sivua aina edestakaisin rullailla jotta seuraavalle sivulle pääsee. Laitanpa tästä ajatusta heti eteenpäin, niin katsotaan mitä tulevaisuus tuo. :slight_smile:

Käyttäjätaso 3

OmaYhteisön Näistä nyt keskustellaan -osassa on sama ongelma eli jos käyt lukemassa jonkun keskustelun ja palaat taaksepäin, päädyt keskusteluosion alkuun ja joudut kelaamaan uudelleen kaikki keskustelut.

Käyttäjätaso 3

Hei, voisiko näihin asioihin laittaa vähän vauhtia; ei luulisi olevan otsikkorivin kiinnittämisen olevan iso juttu. Siitä on kuitenkin käyttäjälle suuri hyöty. Näin se mielestäni on ollutkin joskus.

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki

Tämän perään on kyselyt ja odotellaan viel vastausta. :) Palaillaan kyllä kun saadaan kerrottavaa.

Osallistu keskusteluun