Tupla

Katsomo (F1) lähetyksiin riittävästi lisäaikaa V2.0

  • 5 kesäkuu 2013
  • 1 kommentti
  • 5410 katselukerrat

Käyttäjätaso 2
Koska tuohon "Ratkaistu muuten" ideaan ei voi enää kommentoida, niin tuo väitetty ratkaisu ei ole mikään oikea ratkaisu ja koskee vain Monacon F1-kisaa. Esimerkiksi GP2-kisan loppua ei ole nähtävillä mistään toisesta ohjelmasta tai muusta.

Samaa esiintyi myös Katsomo-jääkiekossa jossa osa katseltavista tallenteista sisälsi vain osan tai jopa ei ollenkaan oikeaa ohjelmaa.

Ymmärrän että kun käyttäjä itse EPG:lla pistää nauhoituksen voi kanavien Elisasta riippumattomat myöhästelyt, häiriöt ja ohjelmamuutokset aiheuttaa vaikka mitä, mutta maksullisen palvelun automaattisissa nauhoitteissa se on anteeksiantamatonta.

Jos ei muu auta niin hankkikaa vaikka palkaton harjoittelija painamaan nauhoituksille stoppia kun lähetys on oikeasti loppu.

1 kommentti

Käyttäjätaso 5
Tästä aiheesta onkin jo kehitysidea "Pidetään mielessä" tilassa täällä: https:///t5/Elisa-Ideapaja/Katsomo-F1-tallenteisiin-lis%C3%A4%C3%A4-%C3%84LY%C3%84/idi-p/287462" target="_self, joten mikäli haluat lisätä lisäyksiä ideaan kannattaa ne käydä laittamassa tuonne jo avoinna olevaan ideaan niin löytyvät ideaan liittyvät kommentit keskitetysti yhdestä paikasta 🙂
Käyttäjätaso 5

Osallistu keskusteluun