Pidetään mielessä

Katsomo F1-tallenteisiin lisää ÄLYÄ!

  • 28 toukokuu 2013
  • 4 kommenttia
  • 7411 katselukerrat

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
Koska edellinen idea http://yhteiso.elisa.fi/t5/Elisa-Ideapaja/Katsomo-F1-tallenteisiin-RIITT%C3%84V%C3%84STI-LIS%C3%84AIKAA/idi-p/287286 laitettiin "ratkaistuksi muuten" (jota se ei todellakaan ole), niin pakko laittaa uusi.

Eli niihin tallenteisiin pitää saada siis lisää ÄLYÄ.

Tarkoittaa, että niissä on ensinnäkin RIITTÄVÄSTI LISÄAIKAA.

Sitten niiden pitää olla sen verran "älykkäitä" että jos sattuu käymään kuten Monacossa, että kisalle varattu tallennusaika loppui koska seuraava tallenne alkoi (?!) niin sen ensimmäisen tallenteen EI TARVITSE LOPPUA JOS SEURAAVA ALKAA. Vai onko tämä muka mahdoton toteuttaa näin?! :smileyhuh:

Kyllähän asia on niin, että kisa PITÄÄ näkyä yhdestä tallenteesta ALUSTA LOPPUUN. PISTE.

4 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki
Pidetään tämäkin mielessä! 🙂
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
Tämähän ideana muistuttaa paljon tätä: http://yhteiso.elisa.fi/t5/Elisa-Ideapaja/Tallennuksen-loppuun-lis%C3%A4aikamahdollisuus/idi-p/268128

"Tämä on yritetty välttää automaattisesti lisäämällä tallenteiden alkuun ja loppuun extraa, mutta totta on, että jos lähetys on paljon myöhässä, niin tällöin tämä automaattisesti lisätty lisäaika ei auta. Vinkkinä, että tällaisissa tilanteissa "elokuvan lopun" saa monesti aika hyvin talteen lisäämällä tallennuspyynnön myös seuraavalle ohjelmalle, jolloin reilusti lähetysajan yli menneen lähetyksen loppu tallentuu seuraavan lähetyksen tallenteen alkuun. 

 

Varsinaiseen kehitysehdotukseen kommenttina, että odotamme kannatusääniä rutkasti lisää ennen kuin tätä ehdotusta pystytään viemään eteenpäin. Tähän asti palautetta ja toiveita lisäajan lisäämisestä käsin tallennuskohtaisesti on tullut suht minimaalisesti ja lisäksi ominaisuutta tarvitaan aika marginaalisesti, sillä yleensä lähetysajat pitävät paikkaansa. Tämän vuoksi ehdotusta ei ainakaan toistaiseksi pystytä toteuttamaan, mutta pidetään ehdotus toki mielessä! :)"
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
käyttäjä Norris päiväyksellä ?30-05-2013 11:23 Tämähän ideana muistuttaa paljon tätä:...

Niin... muistuttaahan se hyvinkin paljon. Ainoa PIENEHKÖ ero on se, että nyt ei puhutakkaan käyttäjien tekemistä tallennuksista... vaan MAKSULLISEN LISÄPALVELUN TALLENNUKSISTA JOTKA TEKEE JA MÄÄRITTELEE ELISA.

Eli vaikka ideat muistuttavatkin toisiaan, kyseessä on kaksi aivan eri asiaa?!

Kysynkin nyt, onko tämä teknisesti hankala toteuttaa, varsinkin se että aikaisemmin alkanut tallennus ei katkeaisi jos alkaa seuraava?

Sillä kyllä mielestäni nuo kisat PITÄÄ löytyä yhdestä tallenteesta alusta loppuun.

 

Koittaakaas nyt vaan laittaa tämä asia kuntoon, ei tässä pitäisi mitään ääntenkeruuta tarvita, kyseessä kun on edelleenkin MAKSULLINEN LISÄPALVELU! :smileyangry: 

 

Mitä vielä tulee näiden ideoiden ERILAISUUTEEN on se, että käyttäjien tekemiä tallenteita EI VOI ALKAA KATSELEMAAN, ennenkuin tallenne on valmistunut. Tästä syystä en ole edes kannattanut kyseistä ideaa. Enkä kannata ennenkuin katselun voi aloittaa kesken tallennuksen.

 

Katsomo F1-palvelussahan on "Katso alusta" toiminto joka onkin ERITTÄIN KÄTEVÄ toimiessaan.
Käyttäjätaso 2
Lainaus:

"Tämähän ideana muistuttaa paljon tätä: http://yhteiso.elisa.fi/t5/Elisa-Ideapaja/Tallennuksen-loppuun-lis%C3%A4aikamahdollisuus/idi-p/26812...

"Tämä on yritetty välttää automaattisesti lisäämällä tallenteiden alkuun ja loppuun extraa, mutta totta on, että jos lähetys on paljon myöhässä, niin tällöin tämä automaattisesti lisätty lisäaika ei auta. Vinkkinä, että tällaisissa tilanteissa "elokuvan lopun" saa monesti aika hyvin talteen lisäämällä tallennuspyynnön myös seuraavalle ohjelmalle, jolloin reilusti lähetysajan yli menneen lähetyksen loppu tallentuu seuraavan lähetyksen tallenteen alkuun. "

Tämä ei ole mahdollista Katsomo F1:n kanssa, emme pysty hallitsemaan mitä nauhoitetaan ja milloin nauhoitetaan ja tällöin jää osia kisoista tai muista lähetyksistä näkemättä kokonaan, kuten esimerkiksi Monacon GP2-kisan loppu.

Osallistu keskusteluun