Ratkaistu muuten

Kelauspalkin siirto yläreunaan tai pienennys, nyt peittää tekstit

  • 26 lokakuu 2017
  • 5 kommenttia
  • 1828 katselukerrat

Elisa Viihde - palvelussa tallenteita kelatessa näkyy alhaalla sininen palkki, joka peittää tekstityksen, ja esim. henkilöiden esittelyssä tittelit ym.
Ehdotan palkin siirtoa yläreunaan, tai ainakin pienennystä sen verran että se ei peitä tekstejä.
Haluaisin monesti katsoa ohjelmia nopeutetusti, eli kelailen itseäni kiinnostavaan kohtaan, ja jatkan katselua siitä. Tällöin tekstin näkyminen helpottaisi oikean, kiinnostavan kohdan etsimistä. Haluaisin myös lukea tekstejä kelatessani, 3x nopeudella tämä ei tuota mitään vaikeuksia. Moni dokumentti ym. ohjelma olisi mukava katsoa näin, jos ei tarvitse kuulla ääntä. Tämä ehdotus on varmaankin helppo toteuttaa, ja uskoakseni auttaisi monia muitakin.

5 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
Takaisin painikkeella saa palkin piiloon. Muistettava vain että painaa vain kerran, koska toinen painallus lopettaa katselun ja poistuu valikkoon.

Mutta siis tottakait tuota palkin kokoa, paikkaa ja ulkonäköä voisi miettiä.
Loistava vinkki, kiitokset! Tästä en ole nähnyt mitään mainintaa esim. niissä vinkki-sähköposteissa, niissä on aina jotain itsestäänselvyyksiä (voit käyttää tabletilla tms). Toki silti olisi hyvä, jos oletusarvoisesti palkki ei peittäisi mitään.
Käyttäjätaso 5
8 vuotta olen asiasta valittanut, mutta koska ketään Elisalaista se ei häiritse ja kukaan ei Elisalla osaisi asialle tehdä mitään, niin voidaan siirtää suoraan "ei korjata ikinä kun ei kiinnosta tilaan". Osakkeenomistajille ja toimitusjohta Mattilalle kyseinen ominaisuus ei tuottaisi myöskään tarpeeksi rahaa.
Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki
Tuosta on aiemmin tosiaan laitettukin samankaltaista ehdotusta, mutta ei toistaiseksi ole muutosta ainakaan tiedossa. Välitin toiveen kuitenkin eteenpäin ja tosiaan takaisin-painikkeella kannattaa toimia tällä hetkellä.🆒

Hyvä, samaa ehdotin kehittäjälle aikaisemmin.

Myös takaisin kelaus 3x ei toimi oikein. Jos haluaa kelata vähän taaksepäin, poksahtaa heti melkein 30sek taaksepäin, eteenpäin kelaus toimii oikein.

Sain juuri uuden boxin N7950, oletin, että olisi uudessa kodissa asia kunnossa, ei ollut.

Hyvä olisi toiminto vaikka 5- sek taaksepäin.

Osallistu keskusteluun