Toteutettu

keskustelun haku tulokset järjestykseen


  • Anonymous
  • 0 kommenttia
kun hakee keskustelua tietystä aiheesta, niin ne täytyisi tulla järjestykseen uusimmasta vanhempaan.
Nyt on vuoden 2009 keskusteluja ensin , välissä v. 2015 sekä sitten jossain välissä monen sivun ja monen sadan aloituksen jälkeen on keskusteluja jotka on aloitettu v. 2016 tai joihin on viimeksi vastattu.

4 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Tästä on taidettu antaa palautetta aiemminkin. Toistaiseksi ei ole kehitystä tapahtunut.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki
Palstan teknisen alustan toimittaja on tekemässä nyt tulevan talven aikana parannuksia hakutoiminnallisuuteen 🙂 Tuon on mielestäni hyvä idea, että hakutulokset voisi halutessaan sortata myös aikaperusteisesti, mutta en kuitenkaan pysty suoraan lupaamaan, onko juuri tällaista parannusta mahdollisesti hakuun suunnitteilla. Lähtökohtaisesti hakutulokset järjestetään parhaiten hakua vastaavaan järjestykseen - mutta tässäkin on vielä kehittämisen varaa toiminnallisuudessa.
Käyttäjätaso 7
Lähtökohtaisesti hakutulokset järjestetään parhaiten hakua vastaavaan järjestykseen - mutta tässäkin on vielä kehittämisen varaa toiminnallisuudessa.

Vuoden 2009 vastauksista on todennäköisesti kohtuullisen harvoin* kenellekään hyötyä, paremminkin haittaa jos lukija ei huomaa katsoa vuosilukua ja samalla älyä, että asiat ovat saattaneet hieman muuttua ko. ajankohdan jälkeen.

😉 hyötyä ehkä silloin kun hakee muodikkaita mainoslauseita 3g-verkon toiminnasta
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki
Palstan hakutoimintojen taustalla pyöriviin algoritmeihin on nyt tehty viime vuonna luvattuja parannuksia.

Haku ottaa aikaisempaa paremmin huomioon mm. hakusanojen osuvuuden sekä otsikossa, tekstissä että tunnisteissa, sekä kirjoituksen julkaisupäivämäärän ja niin sanotun tuoreuden 🙂

Osallistu keskusteluun