Pidetään mielessä

Kirjahyllyssä perheemme kirjat ovat yhteistä luettavaa, miksi ei Elisa Kirjassa?

  • 16 elokuu 2016
  • 6 kommenttia
  • 532 katselukerrat

  • Uusi OmaYhteisön jäsen
  • 1 kommentti
Olemme miehemme kanssa innokkaita äänikirjojen kuuntelijoita ja omilla tunnuksillamme ostamme ja laitteillemme tallennamme kirjat.
Olisi mukavaa jakaa kirjasto perheen, ainakin meidän samassa taloudessa asuvien kesken.

6 kommenttia

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +1
Kiitos ideasta!:) Kirjaa tosiaan käytetään tunnuskohtaisesti, joten kirjojen jako ei onnistu.

Samoin esim. ostat uuden kirjan vain itsellesi, mutta voit toki lainata sen miehellesi. Et kuitenkaan saa kahta kirjaa, joka Elisa Kirjassa vaadittaisiin kahdelle eri tunnukselle. Samoinhan voit lainata nyt tunnuksesi tai laitteesi, joten siinä mielessä periaate on sama (vaikka toki hankalampi) Siirsin keskustelusi ideaksi Ideapajalle, jolloin se siirtyy myös eteenpäin selvitykseen. Katsotaan mikä virallinen vastaus sitten on!
Näin mekin ajattelimme voivamme kiertää ongelman, mutta hankala tapa kaiken kaikkiaan!
Tiedän perheitä, joilla yksi tunnus on molempien käytössä, meillä vain mies ehti hankkimaan oman tunnuksen tietämättä, että olin omani jo hankkinut.
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +1
Tuokin on tietysti yksi ratkaisu!:) Toki jos molemmilla nyt on jo omat kirjat, niin ei se enää vanhoja ostoksia korvaa. 😕
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Haasteeksi muodostuu kirjojen eroavat suojaustavat, mutta ideaa tutkitaan 🙂
Käyttäjätaso 3
Pientä väliaikainfoa tähän pitkän ajan jälkeen 🙂 Tämä ominaisuus on toivottu ja mielessä Kirjan kehitystiimillä. Mahdollisista uusista ominaisuuksista tiedotetaan mikäli sellaisia lisätään. Sillä välin vinkkinä, jos nykyiset kirjat luettuaan alkaa käyttää vain toista tunnusta, niin tällöin uudet ostokset tulee luettavaksi molemmille. Toiselle tunnukselle jäisi sitten aiemmat ostot jemmaan mikäli niihin haluaa jossain vaiheessa palailla.
Käyttäjätaso 4
Warettamalla tätäkään ongelma ei olisi. On se kummallista, että kun haluat toimia oikein ja rehellisesti, niin aina törmää ongelmiin ja rajoituksiin. Jälleen kerran piraattituote on parempi kuin laillinen.

Osallistu keskusteluun