Ei toteuteta

Kirjoituskertojen ilmoittaminen

  • 10 toukokuu 2013
  • 14 kommenttia
  • 12517 katselukerrat

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
  • OmaYhteisön luottojäsen
  • 2300 kommenttia
Tämä jos mikä ruokkii spämmikirjoittelua, siitä on ikävän hyvä esimerkki, kaikki tietää kuka huru näin toimii.

14 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Jokaisella on oikeus ilmaista mielipiteensä.

Jos haluat, voit sinäkin aktivoitua kirjoittamaan. Jokaisella mahdollisuus osallistua keskusteluun haluamansa mukaan 🙂
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
Mahtaako laskurin poistaminen auttaa tähän kirjoitusripuliin ? Jos vaan rakastaa omia kirjoituksiaan liikaa.
Kyllä minustakin olisi hyvä, että se laskuri poistettaisiin näkyvistä.

On tullut näitä kirjoituksia vuosien mittaan kertyneeksi enemmän kuin tarpeeksi.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
Enemmän noi kiitokset ja niiden kerjääminen häiritsee kuin kirjoitusten määrä. 
Käyttäjätaso 5
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Eiköhän tämä koko Palsta on sosiaalista kiitoksen kerjäämistä. Ei liity pelkästään tiettyihin henkilöihin vaan jopa Palstan ylemmät tahot suosittelevat että kiitoksia jaettaisiin.
Kyllä minä olen ymmärtänyt tuon kiitosten antamisen aivan toisin eli ei  tänne Palstalle yleensä tulla kiitoksia keräämään vaan kysymysten lisäksi vastaamaan toisten auttamisesta saatavasta hyvästä mielestä. Sopivassa tilanteessa kiitos vain vahvistaa , että apu on mennyt perille.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Se tuli kuin apteekin hyllyltä, kiitos Antero!
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
Kiittäähän voi myös ilman sitä nappia kuten tuossa edellä ja mielestäni se on kerjäämistä, jos allekirjoituksessa pyytää kiittämään.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
Kiitosten napsiminen hyödyllisille kirjoituksille nostaa hyödyllisiä kirjoituksia esiin Palstalla ja sen haussa. Kiitosten antaminen on siis erittäin suositeltavaa ja siihen rohkaiseminen ehdottoman hyvä asia :)

Viestien kirjoitusmäärän näyttäminen tuskin hillitsee "spämmikirjoittelua" ja harvalla keskustelufoorumilla tällaiseen ratkaisuun on edes taidettu turvautua, ainakaan itse en muista törmänneeni! 
Kiitosten antaminen hyödyllisille kirjoituksille on hyvä asia, mutta toisaalta kiitosten jakaminen vähemmän hyödyllisille kirjoituksille vain vähentää hyödyllisten kirjoitusten kiitosten merkitystä. Harvoin niitä kiitoksia tulee paria kiitosta enemmän.

http://yhteiso.elisa.fi/t5/kudos/kudosleaderboardpage/category-id/Saunalahti/timerange/one_month/page/1/tab/posts
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
Löytyisköhän ne itselle kulloinkin hyödylliset kirjoitukset kuitenkin ihan aiheen mukaan haulla eikä saatujen kiitosten määrällä ? Ei ihan taas ymmärrä, mitä iloa on tilastoida kirjoituksia niiden sen hetkisen hyödyllisyyden perusteella.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
käyttäjä antero päiväyksellä ?15-05-2013 14:47Kiitosten antaminen hyödyllisille kirjoituksille on hyvä asia, mutta toisaalta kiitosten jakaminen vähemmän hyödyllisille kirjoituksille vain vähentää hyödyllisten kirjoitusten kiitosten merkitystä. Harvoin niitä kiitoksia tulee paria kiitosta enemmän.http://yhteiso.elisa.fi/t5/kudos/kudosleaderboardpage/category-id/Saunalahti/timerange/one_month/pag...

Hiukan muuttuu tilanne , jos katsotaan kiitoksia koko ajalta eikä vain viimeisen kuukauden osalta   ;)

 

http://yhteiso.elisa.fi/t5/kudos/leaderboardpage/category-id/Saunalahti/timerange/all/tab/posts

 

Koko kiitosvouhotus on Elisan kiihkeästi lanseeraama toiminto. Eivät käyttäjät ole sitä pyytäneet ja vähän järkevämpiäkin kirjoitusten luokitteluja varmaan löytyisi kuten ratkaisut ja lukukerrat jne.

 

Edit: Taisipa tämä ketju harhautua hiukan ohi alkuperäisen aiheen ja itsekin jatkoin offtopicia. Ketjun otsikossa ymmärtääkseni puhutaan kirjoituskerroista eikä kiitoksista  :smileygrin:
Käyttäjätaso 5
Ei kai kukaan palstan kirjoituksia minkään kiitosten määrän perusteella etsi tai lajittele hyödyllisiksi/hyödyttömiksi?

Samaa mieltä muuten papparaisen kanssa, kiitosvouhotus on ihan turhaa mutta ei nykyinen SOME-sukupolvi osaa/halua edes palstalla neuvoa ilman että siitä saa julkisia kiitoksia, meille 'vanhemmille' riittää pelkkä hyvä mieli siitä että on saanut auttaa kysyjää.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
Käyttäjät näkevät itsestään ja toisistaan Palstalla paljon tilastoja, mutta uskon ettei kukaan Palstan käyttäjä spämmää vain saadakseen suurempia numeroita omiin tilastoihinsa. Pidetään siis kirjoituskerrat näkyvissä jatkossakin, yhdessä muiden tilastojen kanssa 🙂 -Norris

Osallistu keskusteluun