Kommentointi pitäisi sallia myös "ratkaistuihin" ideoihin


Muuten aina kun jonkun mielestä asiaa ei ole täysin "ratkaistu", samasta asiasta avataan aina uusi "idea".



Ei kovin fiksua, vai?



(...sinänsä hieman hassua, miten IDEAN voi RATKAISTA. Onkohan tässä nyt ollut edes takana kehitysehdotusten käsittely vai ihan perinteisesti ONGELMATILANTEIDEN RATKAISU...?...)
Kommentointi pitäisi sallia myös "ratkaistuihin" ideoihin
Ratkaistu muuten on tila, jota moderaattorit käyttävät, kun avattu idea ei olekaan aivan uusi ajatus tai kehitysidea, vaan kyse on esimerkiksi vikatilanteesta tai asiasta, jonka idean avaaja ei tiennyt olevan mahdollista :) 



Onko nyt kyse jostain tietystä ideasta, jonka parissa keskustelua haluaisit vielä jatkaa?
Tämä kommentointitarve on juuri sellaisissa tilanteissa, joissa moderaattorin ratkaisua ei pidetä oikeana. Esimerkiksi, jos on moderaattori on tulkinnut idean joltain osin väärin.
Tuollaisissa tilanteissa kannattaa ehdottomasti lähettää moderaattorille tai minulle yksityisviestiä, jotta tilanne saadaan selvitettyä ja keskustelu tarvittaessa avattua uudelleen 🙂
Tätä ideaa en sitten huomannut, kun totesin samoin käyneen omassa ideassani http://yhteiso.elisa.fi/t5/Elisa-Ideapaja/Katsomo-F1-tallenteisiin-RIITT%C3%84V%C3%84STI-LIS%C3%84AIKAA/idi-p/287286 enkä todellakaan pitänyt sitä ratkaistuna vaan tein sitten uuden http://yhteiso.elisa.fi/t5/Elisa-Ideapaja/Katsomo-F1-tallenteisiin-lis%C3%A4%C3%A4-%C3%84LY%C3%84/idi-p/287462 joka tosin olikin paranneltu versio.
Idea merkitään tilaan "ratkaistu muuten", kun kyseessä on enemmänkin vikailmoitustyyppinen asia. Mikäli koet tulleesi ymmärretyksi väärin, on aina helpointa lähettää viestiä joko suoraan minulle tai kenelle tahansa vuorossa olevista moderaattoreista, asiat saadaan varmasti aina ratkottua ja virheet oiottua 🙂 -Norris