Kotiboksi-modeemiin useampi DDNS-tarjoaja


Huomasin, että DDNS-tarjoajien määrä on vähäinen teidän uusimmassa VDSL/ADSL-modeemimallissa. Vain kaksi tarjolla, joista dyndns.org on nykyään maksullinen.
DDNS on nykyään muutenkin erittäin yleinen ja ei olisi pahitteeksi olla vaihtoehdoissa manuaalinen eli määritellään asetukset itse.
Viedään tätä eteenpäin, palataan kun saamme kommenttia.
Samaan asiaan liittyen: Miten Zyxel P-661HNU-F1
 kotiboxissa asetetaan DDNS palvelun update päälle? Siis toiminta, jonka avulla boxi pitää ilmaisen DDNS palvelun aktiivisena automaattisesti. Vanhassa Telewellissä tuollainen oli, mutta Zyxelistä en ole löytänyt... Samalla voisin kysäistä, että mikäpä on uusin saatavilla oleva, toimiva Elisa firmis Zyxelille?
Joo boxina : VMG3925-B10B



Ainoastaan kaksi tarjoajaa listalla, joista toinen ei tunnista boxin serialia ( http://myzyxel.in.th/ ) ja toinen sitten maksullinen DynDNS (40 USD /v).



Olisi todella mukavaa jos saataisiin boxiin joku maksutonkin DDNS-tarjoaja listalle.
Tän elisan purkin surkeuden takia käytän modeemin jatkona reititintä missä on tuhat kertaa paremmat säädöt ja reilusti eri ddns vaihtoehtoja.
Dy.fi tukea kaivataan kaikkiin Elisan modeemihin, suosituis olisi, että saataisiin custom DDNS tuki, eli voitaisiin käyttää mitä vaan palvelua.
Laitetaans tääki tänne joka vuos uudestaan:

https://palsta.elisa.fi/laajakaistaliittymat-10/vmg3926-b10a-dynaaminen-dns-501197
Hyvin tämäkin etenee, vai mitä Palstatiimi?
No ei etene ja pahoittelut, ettei nämä ole nopeimpia ratkaistavia asioita. 😞
Vastaus: Laitevalmistaja määrittelee DDNS-tarjoajat, emme voi suoraan vaikuttaa asiaan. Olemme lähettäneet Zyxelille ja muille laitevalmistajillemme palautteen kaivatusta ominaisuudesta.