Ei toteuteta

Kunniamerkit

  • 1 kesäkuu 2019
  • 3 kommenttia
  • 1199 katselukerrat

Kunniamerkit vois kehystää ja laittaa elisan pilvipalveluun kaikkien nähtäville ja näin tietäisimme kenen edessä pitää nöyristellä, että saisi itse leimoja omaan vihkoon.
Minä tahdon ainakin sarkastisen valittajan merkin.

3 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +4
Heh.. Kunniamerkit ovat vai "hauskuuttamassa" täällä. Niitä saa sitä mukaa kun vastailee riittävästi eri aihealueille.

Kunniamerkit eivät kerro yhtään mitään siitä, "kenelle nöyristellä". Kunniamerkkejä voi saada kaikki OmaYhteisön jäsenet, oli sitten Elisalla töissä tai ei.

Jos käyttäjän logossa / nimimerkin perässä on pieni sininen e, tarkoittaa se sitä, että käyttäjä on Elisalla töissä. Lisäksi kaikki @OmaYhteisö-tiimin jäsenet ovat töissä Elisalla.

Ketään ei tarvitse nöyristellä, eikä kenenkään suuntaan tarvitse kumartaa. Kunhan pitää kielenkäytön asiallisena täällä OmaYhteisössä.
Käyttäjätaso 4
Vai muka nöyristellä! Asiantuntemusta ja selkeää ilmaisua voi kyllä arvostaa, mutta nöyristely kuulostaa aika koomiselta.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki
@Dj_God on oikeassa - kunniamerkit ovat vain hauskuuttamassa ja ehkä antamassa vähän osviittaa siitä, onko keskustelijalla aiempaa kokemusta aihealueesta :)

Nöyristellä ei tarvitse täällä ketään @Mustasch , ollaan vaan asiallisella ja mukavalla meiningillä täällä, niin kaikilla on mukavaa 🙂

Osallistu keskusteluun