Kunnollinen etätuettu modeemi saataville!

Tuote: Netti Puhelimet ja laitteet

Oisko Suomen suurimmalta ja kiiltävimmältä operaattorilta mahdollista odottaa etätuettua lootaa, joka hanskaisi:



1. Ulkoiset antennit



2. 5GHz:n kaista



3. wake-on-wan ei estetty eli porttiohjaus sisäverkon porttiin 255 mahdollista



4. 802.11ac-protokolla



Ihan vaikka lisämaksusta, jos muuten boonukset uhkaa kadota.



Kohdat 1.-3. hoituu ihan viime vuosikymmenen tekniikalla, jos viittis vaan laadukkaan lootan valita, eikä toi .11ac:kaan kohta maksa kovin montaa senttiä ylimääräistä.



Mitäs jos uljas operaattorimme ottaisi oikein fiksun ja palvelevan asenteen ja laittais sellasen purkin jakoon, että samalla mallilla pärjättäis vaikka 3-4 vuotta. Yksikköhinta olis aluks tietty korkea, mutta persnetot kurottaisiin takaisin halvemmilla kehitys- ja ylläpitokustannuksilla? Mallin eliniän puolivälin jälkeen lootan saisikin valmistajalta jo paljon halvemmalla ja elinikä olis niin pitkä, että siihen ehtis kirjottaa oikeen käyttöohjeen ja jopa päivittä ohjeen uusia firmiksiä vastaavaksi. Aika utopistinen idea, eikö totta?



Nimim. AirportExpressin päivitystä vielä vuoden odotteleva



//Muokattu kategoriat uusia vastaaviksi. -Norris
Jos haluat kunnollisen ac-protokollan hanskaavan modeemin ja vieläpä olet halukas siitä maksamaan , niin ei sitä tarvitse Elisalta odottaa. Elisan etähallinnalla ei kyllä mielestäni tee yhtään mitään.



https://www.telewell.fi/fi/tuote/adsl-tuotteet/TW-EAV510_ac_uusi/tw-eav510-ac



http://www.verkkokauppa.com/fi/product/39376/drcbk/TeleWell-TW-EAV510v2-Dual-band-ADSL2-VDSL-modeemi
Elisan etähallinnan hyödyn huomaa sillon kun vdsl- tai muun vastaavan pots-paukkulangan perässä olevan liittymän yhteys katkeaa. Voihan sitä Ellun purkkia tietty pitää vaikka vaan sillattuna ketjun ekana palikkana, mutta hitusen epäeleganttia, kun vaikka pienessä rintamamiestalossa tarvii 5 purkkia, vaikka yhdellä hyvälläkin pärjäisi. Varsinkin kun lämmitys toimii kaukolämmöllä, niin itc-sähkölämmityskään ei kannata...



Ehdotuksia mahdollisimman halpaan palikkaan, joka hanskaa porttiohjauksen porttiin 255 (wake-on-wan broadcast) vastaanotetaan...
Kunnollinen saunaEllun etätuettu modeemi saataville!
Kuulemma monipiippuinen juttu! Päivitämme modeemivalikoimaa jatkossakin, mutta "ac-purkit" ovat usein kaltaistesi edistyneempien käyttäjien toivelistalla, mutta modeemivalikoimaa suunnitellessamme meidän täytyy pitää, hinnoittelunkin takia, mielessä suurin käyttäjäkuntamme eli ne aivan peruskäyttäjät. Toivelistasi on kuitenkin saavuttanut laitevalikoimasta vastaavan tuotepäällikön ja hän ymmärtää tilanteesi. Tällä hetkellä kuitenkaan kohtiin 1-4 vastaavaa modeemia ei ole tulossa, mahdollisesti myöhemmin!
Mitäs jos laittaisitte purkin, joka täyttäisi kohdat 1.-3.?