lähiradio elisan keskusverkkoon verkkoon kuulijoille pk-seudulle

Tuote: Sisältöpalvelut

helsingin lähiradio

 

( tekniikalta tuli vastaukseksi, että operaattorit itse

päättävät mitä

ohjelmia haluavat lähettää ja mitä eivät, asia ei ole meistä kiinni. Osa

operaattoreista jakaa ohjelmistoa ilmaiseksi ja osa pyytää siitä

rahallista

korvausta. Sinun kannattaa itse pyytää Lähiradion kuuluvuutta

operaattoriltasi

kaapeliverkkoon asian nopeuttamiseksi. onnistuuko teiltä tuon laitto pääkaupunkiseudulle päin monille omaan verkkoonne, jonka tarjoaa siellä käydessäni en voi kuunnella kuin autossa fm:nä. vaikka asun hämeessä ja olen tucaani netin kautta kuuntelen kotona tuota, mutta onko pääkaupunkiseudulle teidän mahdollista saada keskusverkkoon yhtä radioasemaa vielä, kun käyn kaverreillani jne kaikilla ei ole nettiä, en/ ei voida kuunnella lähiradiota. eihän elisa tuohon kuole käsittääkseni vaikka lisää yhden radio aseman lisää ja vielä  helsingin lähiradio verkkoon. kun telia ja dna tarjoaa sen kanssa pk-seudulla.

 

eikä pistä hanttiin.

 

 

1. Hei,

 

Kiitos viestistänne!

Kaapelioperaattorit sopivat itse radiokanavien kanssa näiden sisältöjen

välittämisestä verkoissaan. Asiaa kannattaakin tiedustella suoraan

kyseiseltä kaapelioperaattorilta.

 

Ystävällisin terveisin,

 

Digita Info / Teemu

info@digita.fi

http://www.digita.fi/

020 411 7676

Digita Oy

Jämsänkatu 2, PL 99

00521 Helsinki, Finland

 

DIGITA - AINUTLAATUINEN YHTEYS

 

2. 2. ( Hei,

 

Viestintävirasto ei säätele kaapeliverkoissa lähetettäviä ohjelmia, vaan

niistä päättää kunkin verkon operaattori itse. Poikkeuksena ovat

Yleisradion radio-ohjelmat, jotka kaapeliverkoissa on lain perusteella

välitettävä.

Terveisin,

 

Kari K

Radioverkkojen erityisasiantuntija

Viestintävirasto)   

 

tucaani.

Vaihdoin tän keskustelun Ideapajan puolelle niin saadaan helpommin kerättyä tietoa kuinka moni yhteisön käyttäjä tätä kannattaa :) 


elisalle

 

olen vain sitä mieltä jollei elisa tee mitään radioasemien suhteen r pistokkeen hyväksi laajentaen kuulioiden mahdollisuuksia kuunnella r pistokokeen kautta asemia, heikot on kantimet elisalla ja heikosti  menee. enkä tule tule suosittelemaan elisan puhelin liittymä siirtojakaan kavereilta elisalle enkä itsekkään edes ajattele sitten. yhden radioaseman lisääminen ja vielä pääaupunkiseudun http://www.kansanradioliitto.fi  on vai pääsivu netissä mutta lähiradio on. ei luulisi olevan elisan vaikeaa lisätä sitä halutessaan verkkoon.

  


→ kun muillakin kaapeilla on pääkaupunkiseudulla toi taajuuksillaan säälittävää että elisa ei tahdo / tahtoisi olla mukana pk-seudun lähiradioaemalla omassa verkossaan kuulioille, elisalta on minusta tuollainen säälittävää. ja surkeaa eikä ainakaan nosta pistetä ottaa asiakkaitten ja kavereideni pääkaupunkiseudulla muidenkaan elisalta mitään.


Enhän mä vielä sanonut mitään suuntaan tai toiseen idean suhteen? Siirsin vain Ideapajalle, jotta saadaan kartotettua mahdollisten muiden asiakkaiden kiinnostus, jonka jälkeen asiaa on helpompi koittaa edistää meillä talon sisällä.


selvä


Muilla mielipiteitä, saadaanko kannatusta tälle? :relaxed:


Tämä oli tosiaan toteutettu jo parisen kuukautta sitten, mutta on jäänyt tänne kuittaamatta, pahoittelut! Muutettu tilaksi toteutettu. :slight_smile: Taajuus on 98,7 MHz.