Laitteen maksu etukäteen ja muita laitekauppaan liittyviä ideoita


1) Laitetta tilatessa olisi ihan hyvä, jos laitteen saa maksaa kokonaisuudessaan eukäteen suoraan verkkopankilla. Ei niin, että tulee lasku mukana.



2) Laite pitäisi voida pystyä noutamaan lähimmästä Elisa kaupasta, oli se sitten tilattu osamaksulla, tai vaikkapa maksettu kerralla. Jos laitetta ei lähimmässä kaupassa ole, voi Elisa toimittaa sen sinne, postin sijaan.



3) Saunalahden sivuilla tilaukset, palvelut ja laitteet näkyvät aina tuplana. Käyttöjärjestelmää täytynee siis hioa hieman?



4) Mikäli vaaditaan maksuvakuutta sopimuksen edellytyksenä (esim. vääristä/päivittämättömistä osoitetiedoista, tai luottohäiriöstä johtuen), olisi järkevää että sen vakuuden voi maksaa suoraan omaelisasta, jotta ei tarvitsisi odotella päiviä pelkän maksun näkymisen takia. Tuossahan menee reilu viikko nykymallilla, ennenkuin laite on edes lähellä loppukäyttäjää.
Kiitos hyvistä ideoista, mitä muut Palstalaiset ovat mieltä?



Ideapajan keskustelussa on pääasiallisesti hyvä pitää yhtä ideaa pääaiheena, näin asioita on helpompi selvittää ja ilmoittaa ajankohtainen status. Tässä keskustelussa voitaisiin jatkaa kohdan 1) Laitetta tilatessa olisi ihan hyvä, jos laitteen saa maksaa kokonaisuudessaan eukäteen suoraan verkkopankilla. Ei niin, että tulee lasku mukana. 🙂
Tällä hetkellä verkkokaupasta tilattuihin laitteisiin ei ole tulossa muita maksutapoja. Mikäli tarve muille maksutavoille kasvaa niin otetaan asia uudelleen esille. 🙂