Toteutettu

Laskun PDF-liite Oma Saunalahteen

  • 20 maaliskuu 2013
  • 6 kommenttia
  • 12413 katselukerrat

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
  • Entinen OmaYhteisön jäsen
  • 14255 kommenttia
Oma Saunalahdessa voi maksaa laskuja saaden ne vaikkapa tekstiviestiilmoituksella. Mitäpä jos Oma Saunalahden laskutusosiossa olisi linkki PDF-laskuun? Siellähän on nyt todella tylsä mustavalkoinen lasku ja se on epäselkeä. Moni ei ymmärrä kuinka tulkita sitä laskua. Ehdotankin, että Saunalahden oikea paperilasku tulisi liitteenä/linkkinä johonkin kohtaan Oma Saunalahden laskutusosiota.

Tarkoitan siis sitä laskua, joka tulee verkkopankkiin laskuttajan erittelynä tai sähköpostiin liitteenä. Se voisi löytyä linkkinä myös Oma Saunalahdesta.

//Muokattu kategoriat uusia vastaaviksi. -Norris

6 kommenttia

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki
Tämä on ehdottomasti hyvä ja toteuttamisen arvoinen idea! Toteuttamismahdollisuuksia selvitellään parhaillaan, joten tämä idea siirtyy toivottavasti tilaan "Työn alla" vielä ennen syksyä!
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Kiitos! Tämä olisi tarpeellinen idea.

Mukavaa viikkoa!
Täällä käärittiin hihat ylös, jotta PDF-liite saataisiin näkyville OmaSaunalahteen vielä ennen heinäkuun laskujen lähetystä ja hilkulle meni, mutta valmista tuli! Eli huomisesta 3.7.2013 alkaen Näytä/tulosta lasku -painikkeesta tuodaan näkyville PDF-versiolaskusta! PDF-liite on katsottavissa laskuilla, jotka on lähetetty helmikuu 2012 jälkeen. Tätä vanhemmille laskuille muutosta ei ole tehty.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Hienoa, paljon kiitoksia Katariina!
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
Ja tämä ehdotus vaati vain yhden kannatuksen... Tästä vain sitten esimerkkiä muihinkin ehdotuksiin... :)

Mutta kiitos kuitenkin tästä.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Yllättävän toimiva tämä Ideapaja. Näitä ideoita oikeasti näköjään luetaan ja arvostetaan eikä Ideapaja ole näköjään lainkaan asiakkaiden "valituspalsta" missä operaattori kerää vain kaikki ideoimaan että muka jotain joskus tulisi toteutetuksi.

Minut tämä Ideapaja yllätti täysin ja myös moni "Pidetään mielessä" -idea on muuttunut toteutetuksi eli "unohdetutkin" ideat voivat toteutua...

Osallistu keskusteluun