Ei toteuteta

latausliittymän puheluerittely

  • 21 maaliskuu 2013
  • 8 kommenttia
  • 12471 katselukerrat

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki
OmaSaunalahdessa latausliittymän puheluerittely on erilainen kuin laskutusliittymän. Kaipaan tietoa minkä operaattorin liittymään puhelu tai viesti on mennyt. Nyt sitä ei näe.

//Muokattu kategoriat uusia vastaaviksi. -Norris

8 kommenttia

Käyttäjätaso 5
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki
Puheluerittely on totta tosiaan erilainen, koska liittymäkin on luonteeltaan vähän erilainen kuin muut GSM-liittymät. Ovatko muut kokeneet, että tarkempi erittely olisi tarpeen?
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Ainakin verottaja on kokenut.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Millaista tarkennusta verottaja on vaatinut latausliittymän puheluerittelyyn? Kysyn siksi, että olisi helpompi selvittää, voisiko muutoksen/lisäyksen tehdä.
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki
Koska latausliittymiä suositellaan kelpo vaihtoehdoksi laskutusliittymälle, niin soisi sen ominaisuuksien olevan samalla tasolla. Puheluerittely on vain yksi kehnommin toimiva ominaisuus. Ovatko latausliittymät Saunalahden "roskapankki"?

Ai, niin mihin erittelyä tarvitsee? Jotta tietää mihin on soittanut, ja mille operaattorille. Sattuu pöytälaatikossa olemaan Satakieli2000 liittymä ja käytössä oleva liittymä on latausliittymä. Voisipa sitten soitella satakielellä ilmaiseksi, jos tietäisi kellä on saunalahti/elisa liittymä, ja latausliittymällä sitten muiden operaattorien liittymiin.
Käyttäjätaso 1
Otetaampas tämä selvitykseen ja katsotaan josko saataisiin puheluerittely samanlaiseksi mitä se on muissakin liittymissä. Palaamme asiaan 🙂 -M1nna
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki
Tämä on meillä suunnitteilla ja tulee käyttöön jollain aikataululla, vielä en kuitenkaan uskalla luvata mitään konkreettista aikataulua. -Suvi
Tämän edistyminen on ollut hieman hidasta, selvitellään minkälaisella aikataululla saataisiin tätä ideaa eteenpäin.
Käyttäjätaso 1
Tämä idea on meillä ylhäällä edelleen, mutta toistaiseksi ei valitettavasti pystytä lupaamaan aikataulua tälle. Pidämme tämän ehdottomasti kuitenkin mielessä. 🙂

Osallistu keskusteluun