Ei toteuteta

Latausliittymiin puhe- ja nettipakettien tilausmahdollisuus

  • 30 kesäkuu 2015
  • 2 kommenttia
  • 298 katselukerrat

Käyttäjätaso 3
Katselin tuossa kilpailevan operaattorin liittymätarjontaa ja tuli mieleeni Saunalahden Latausliittymät ja niiden kehittäminen. Mitä olisitte mieltä sellaisesta uudistuksesta, että Latausliittymiin voisi tilata erisuuruisia puhe- ja tekstaripaketteja, mitkä olisivat voimassa esimerkiksi 6kk latauksesta? Ajatuksenani olisi esimerkiksi Norppa Latausliittymä, mikä toimisi lähtökohtaisesti samalla periaatteella kuin nytkin. Uutena ominaisuutena siihen voisi ladata esimerkiksi 500 minuutin puhepaketin, mikä olisi käytettävissä useamman kuukauden aikana, jolloin asiakas pystyisi käyttämään koko paketin minuutit hyödyksi. Kun sitten paketti olisi loppumaisillaan, asiakkaalle voisi lähettää viestin, missä pyydetään lataamaan uusi paketti tai vaihtoehtoisesti liittymän käyttöä voisi jatkaa minuuttivelotteisesti. Paketteja voisi olla myös tekstareille ja netille, mutta kaikissa pitäisi olla se idea, etteivät ne vanhenisi esimerkiksi kuukauden kuluessa lataamisesta. Lataus pitäisi voida tehdä myös etukäteen, jolloinka uuden paketin minuutit / tekstarit laskettaisiin vanhojen päälle ja käyttöaika alettaisiin laskea uudesta latauksesta.

Tällaisella uudistuksella Latausliittymiin saataisiin uutta henkeä ja niistä tulisi entistä houkuttelevampia. Asiakkaiden tyytyväisyys lisääntyisi, koska enää ei tarvitsisi maksaa turhaan minuuteista, mitkä jäävät käyttämättä. Ja tällainen pakettien latausmahdollisuus pitäisi toteuttaa Latausliittymiin juuri sen vuoksi, että ne mahdollistaisivat myös vanhan numeron säilyttämisen. Jos pakettien lataus toteutetaan pelkästään prepaid liittymiin (kuten kilpailijalla), niin silloin tämä fiksu ratkaisu ei palvele asiakkaita, jotka haluaisivat säilyttää vanhan numeron uudessa liittymässä. Toki sellainen hankaluushan tässä on, että laskutettavan liittymän numeroa ei voi Saunalahden sisällä siirtää Latausliittymään, mutta toiselta operaattorilta voi.

2 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
Käyttäjätaso 4
Tämä on kyllä hyvä ehdotus :) Mitä mieltä muut on tästä ideasta? Jatkoon vai ei? :smileycool:
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Tällaisenaan ei Latausliittymiin tulla näillä näkymin puhe- ja nettipaketteja toteuttamaan. Idea pidetään toki tulevaisuuden varalta mielessä, mutta tällä hetkellä jatketaan pakettien nykyisillä kestoilla. 🙂

Osallistu keskusteluun