Pidetään mielessä

Lisää kanavia arkistoon.

  • 5 toukokuu 2016
  • 12 kommenttia
  • 535 katselukerrat

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +1
Eli lisää kanavia arkistoon esim: Discoveyn, S, M ja L pakettien kanavia.

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

12 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Voisihan tätä kyllä kysellä. 🙂
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +1
Onko tästä mitään uutta tietoa?
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Ei vielä uutta tietoa, tänään juuri keskusteltiin asiasta hieman. Mitäs mieltä muut palstalaiset tällaisesta ominaisuuksien lisäämisestä on?
Kivahan se olis, jos siellä arkistossa olis enemmänkin kanavia, mutta kun nämä nykyisetkään esim. Viasat ja Fanseat kanavat eivät näy. Tulee vaan ilmoitus, että ongelmia digiboxissa --> käynnistä uudelleen. On kyllä varmaan 20 kertaa jo käynnistetty ja tehdasasetuksissakin käytetty useita kertoja ja sama tilanne. MTV Total kanavat näkyivät arkistossa, kun oli se paketti, mutta vaihtaessani Viasatiin viikko sitten ei arkisto toimi. Toinen kysymys on, mikä on tuo Viasatin ohjelmakirjasto, joka pitäisi kuulua tuohon Kulta-pakettiin. Ei ole löytynyt mobiilista, eikä TV:stä, jossa boxina Pace.
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +1
JH_55, sinulle suosittelen, että teet asiasta vikailmoituksen tai laitat ihan meille täältä: elisa.to/viestipalstatiimille tarkempia tietoja. Vikaa ei ilmeisesti ole tutkittu? Mikäli mietityttää, mitä Pacella kuuluu näkyä, löydät tiedon täältä : http://elisa.fi/asiakaspalvelu/aihe/viihde/ohje/digiboksien-ominaisuuserot/

Viasat Ohjelmakirjasto sisältyy Viasat Kulta ja Viasat Viihde -kanavapaketteihin ilman erillistä maksua. Sen sisältöjä voit tarkastella täältä: https://elisaviihde.fi/ohjelmakirjastot/62 Kunkin ohjelman avatessasi näet myös, mitä kautta sen katsominen toimii. 🙂
Tuo arkisto toimii juuri nyt taas hieman paremmin kuin eilen, eli sieltä jotain näkyykin. Jotkut ohjelmat edelleen menevät tilaan "ongelma digiboxissa....". Mitä tarkempia tietoja tuohon tarvitaan, jos laitan tiimille ilmoituksen.
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +1
Kerro mitkä laitteet on käytössä, missä sisällöissä ongelmaa ilmenee, mitä olet kokeillut avuksi ( resetointi, johtojen testaus jne.) ja miten usein toistuu. Kyllä kysellään sitten lisää, jos jotain jää puuttumaan. 🙂
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +1
Onko tästä mitään uutta tietoa?
Katsotaan huomisen lähetysjärjestelmän muutostöiden jälkeen, mikä toimii, mikä ei. Ilmeisesti taas tarvitsee hakea kanavat ja ehkä tehdä tehdasasetusten palautuskin.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +1
Onko tästä ideasta mitään uutta tietoa?
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Ei vielä ole valitettavasti.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Kiitos ideasta! Arkiston lisäsisällöistä neuvotellaan eri kanavien kanssa jatkuvasti ja mikäli lisäkanavia tulee arkistoon, tiedotamme siitä asiakkaita.