Ei toteuteta

Lisäkanavat ilman pakettia


  • Anonymous
  • 0 kommenttia
antero kirjoitti päiväyksellä ?13-01-2010 13:02

Hei,
olisko mahdollista kehittää maksukanavatarjontaa siten, että voisi tilata pelkästään lisäkanavia?
Paketeissa on kanavia, joita en tarvitse ollenkaan.


52 kommenttia

Käyttäjätaso 5
Minkäslaiset vaihtoehdot olisivat käyttäjien mielestä hyviä tapoja toteuttaa tämä muutos? Esimerkiksi ihan yksittäisiä tilattavia lisäkanavia, "tyhjiä" kanavapaketteja (esim 6 vapaavalintaista kanavaa) tai muita vaihtoehtoja? 🙂
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Kilpailijoilla on ns. mix-paketteja , joihin voi poimia isosta joukosta esim. 8 kanavaa vapaavalintaisesti ja hinta 8 kanavan mukaan. Toki sellainenkin vaihtoehto kiinnostaisi , että kanavat olisivat yksittäishinnoiteltuja ja voisi valita vapaasti vaikka vaan yhden tai sitten useampia.

Käyttäjätaso 2
Kuten papparainen mainitsee, niin molempi parempi. Voisi toki toimia niinkin, että "Valitse 5, saat kuudennen kaupan päälle!", tai -20% hinnasta tjms.

Paras olisi, että voisi tilata yksittäisiä kanavia.

Ilmaisia alkaa olla jo sen verran, että itse en ole katsonut  kuin kolmea paketin yhdeksästä maksetusta kanavasta.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
 käyttäjä antero päiväyksellä ?20-03-2013 18:50  Paras olisi, että voisi tilata yksittäisiä kanavia. ....................................................................................
 Toki toki , kunhan hinnoittelu on sopiva. Yleensähän on tapana antaa paljousalennusta , jos tilaa useamman kanavan kuten Yojimbo edellä ehdottaa ;)
Käyttäjätaso 4
Minulta ääni kappalekaupalle. Eli mahdollisuus poimia myös eri tv-yhtiöiden paketeista yksittäisiä kanavia. Joo tiedän, tähän ne eivät tule koskaan taipumaan. Esimerkkinä: SkyNews, MTV3MAX, CMORE Series, Nelonen Pro, Viasat History.

Käyttäjätaso 4
Voisiko olla esim. 3 ja 6 valinnaisen kanavan paketti, mihin voisi ostaa lisää kanavia. Olisihan se tietysti hienoa jos jokaiselle kanavalle olisi yksittäinenkin hinta. 

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Lasten kanavista oma paketti. Soneralla on 8,01 €/kk seitsemän lasten kanavaa.

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki
Eiköhän noi nykyiset "kiinteät" kanavapaketit ala olla jo historiaa ja nykyään pitäisi pystyä tarjoamaan joko yksittäisiä kanavia tai sitten jonkinlainen omavalintainen mix-paketti. Nämä maksukanavat taitaa olla viimeisiä asioita, joissa ei huomioida asiakkaiden omia toiveita, vaan kuvitellaan, että joku muu pystyy paketoimaan sopivan kanavapaketin minun puolesta. Tosin yhdyn EkiVirin kommenttiin, että voi olla vaikeaa saada tv-yhtiöitä tähän mukaan.

Sen tarkemmin kanavatarjoajien kanssa tehtyjä sopimuksia tuntematta tai kommentoimatta, hintakysymyksiinhän tässä varmaankin mennään. 🙂 Mikä olisi hinta, jonka voisitte yksittäisestä kiinnostavasta kanavasta maksaa?

Käyttäjätaso 2
Hinta varmaan vaihtelee kanavan mukaan. Joku C More Sport HD voisi raottaa kukkaronnyöriä enemmän kuin 3sat. Ainakin meidän taloudessa.

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki
Jos nyt esimerkiksi Elisan S paketin yhden tv kanavan hinta on noin 1,4€, niin siitähän sitä voisi sitten lähteä rakentamaan. Miksi esimerkiksi Elisan kanavapaketteihin ei voisi itse valita kaikkia kanavia? Kuka on nämä nykyiset päättänyt?

Varmaan jotkut URHO, MAX, ja Viasatin urheilukanavat ja muut erikoiskanavat voisi olla hieman kalliimpia kun noi urheiluoikeudet on ilmeisesti hieman kalliimpia. Kuitenkin esimerkiksi Eurosportin molemmat kanavat saa 3,9€ hinnalla suoraan Eurosportilta, joten liian suureksi hintaa ei kannattaisi laittaa.

Käyttäjätaso 4
Mahdollisuus koota oma kanavapaketti olisi erinomainen vaihtoehto. Nykyisin joutuu tilaamaan "turhia" kanavia saadakseen haluamansa kanavan näkyviin.

Mielestäni maksavan asiakkaan pitäisi saada itse päättää, mistä hän maksaa, joten mahdollisuus koota oma kaavapaketti on ehdottomasti paras vaihtoeho.

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki
Hyvää keskustelua tähän mennessä, toivomme sitä lisää. 🙂 Toistan bizin kysymyksen tähän nostona: Mikä olisi hinta, jonka voisitte yksittäisestä kiinnostavasta kanavasta maksaa? Haluaisimme tähän liittyen mahdollisimman monen Palstalaisen mielipiteen, jonka jälkeen voimme punnita eri hintaluokkien mahdollisuuksia ja ehdottaa tätä konkreettisesti eteenpäin.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Nykyisellä pakettihinnoittelulla kanavaa kohden hinta pyörii 1... 2 €/kanava/kk. Itse en haluaisi tilata esim. 8 kanavan pakettia , jos vain yksi kanava kiinnostaa. Pakettien sisältö ei ole useinkaan sellainen , että ne loput viitsisi tilata.

Siispä kuten kilpailijoilla , niin sellainen itsekasattava paketti pitäisi saada tarjolle tai peräti mahdollisuus tilata vain yksi kanava. Tästä valinnanvapaudesta toki saattaisin maksaa 2..3 €/kanava/kk.

Käyttäjätaso 4
Älkää ylihinnoitelko, jos tämä olisi toteutumassa (kuten Vuokraamon kanssa on selvästi käynyt). Hinta haarukka 1-1,5€ haarukassa per kanava.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
DNA:lla HD Mix kanavapaketti, 8 mieleistä kanavaa ~25 egeä/kk, eli 3€/kanava.

Myös HD-kanavan voi valita tuohon hintaan, eli tuo 3 euroa/kanava on maksimihinta HD-tasolla.

http://www2.dna.fi/dna_welho_tv_mix_hd

Itse varmaankin tilaisin jonkun vapaavalintaiset 5-6 HD-kanavaa 15€/kk maksimihinnalla, mielluummin tuollainen 12 euroa, tenkin jos pari sd-kanavaa sattuisi mukaan, en yhtään enempää ole valmis maksamaan.

Sopiva hinta voisi olla 2 euroa.

Käyttäjätaso 1
Joku 2 euroa ois ihan hyvä.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +4
Ekat 5 kanavaa 2 €, seuraavat 1 €, tukkualennus.

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki
Kiitos kommenteista! Tasaista on! Jos sain tähän astiset hintakannatukset kerättyä oikein, niin näyttävät kutakuinkin tältä (kannatusten / kommenttien määrä lopussa x-merkillä):

1-1,5eur per kanava x3

2eur per kanava x4

2,5-3eur per kanava x3

Ensimmäiset 5 kanavaa 2eur, seuraavat 1eur x1

 

Kustannusmielessä kannattava hinta liikkunee tuossa 2-3 euron välissä. Olisitteko valmiita maksamaan SD-kanavista 2eur ja HD-kanavista 3eur vai pitäisikö HD-kanavien olla saman hintaisia SD-kanavien kanssa? Ylittääkö 3eur jo kipurajan?

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +4
HD-kanavat samaan hintaan. Eikös HD-ole jo peruskauraa?

Kyllä tuo 3 euroa on jo korkea hinta, kun vertaa Elisa S -pakettiin, jossa on 7 + 2 valinnaista kanavaa 9,90 euroa.

Tosin extrakanavat maksavat 2,90 euroa.

Käyttäjätaso 4
Aivan liian korkea hinta on 2-3 euroa ainakin, kun ajatellaan Elisa Viihteen kannalta! En näe järkeä maksaa noin korkeaa hintaa yksittäisistä kanavista joita en voi tallentaa.

Osallistu keskusteluun