Listäkää "Kesto" sarake elisa viihde (web) duplikaattinäkymään

Tuote: Elisa Viihde

Pitäisi saada “Kesto” sarake tuohon duplikaatti poisto sivulle (https://elisaviihde.fi/tallenteet/duplikaatit). Tallennuksen kesto on nimittäin perin ratkaiseva kun pitää päättää kumpi duplikaatti merkata poistettavaksi.

 

 

Nyt pitää käydä erikseen katsomassa kestoa tallennusfolderissa ennen poistoa:

 

 

Hankalaa ja vika-altista puuhaa. 

Passaako kysäistä tarkennusta tohon että miksi tuo tallenteen kesto on kriittisesti merkittävä tieto?


Itse ainakin kuvittelisin tuota varmennuskeinona siihen, ettei vahingossa poista jotakin viiden minuutin pituista intro-jaksoa, joka nyt sattuu olemaan nimitiedoiltaan identtinen sen kokonaisen ohjelman kanssa. Kommenttini on täyttä hypoteesia, koska en itse käytä ko. palvelua.


Passaako kysäistä tarkennusta tohon että miksi tuo tallenteen kesto on kriittisesti merkittävä tieto?

Passaa, vaikka se on itsestään selvää. Nimittäin välillä voi nauhoitukset loppua kesken joten luonnollisesti on varmempaa poistaa se duplikaatti jossa on lyhyempi kesto koska sillä on suurempi riski olla puoliksi nauhoitettu. Esim jos tunnin jakso on merkattu 45 minuutiksi, se on melko varma huti. Näitä nimittäin on.


12.5.2021 esitetty Criminal Minds -kauden 20 jakson 19/22 pituus on 60 minuuttia ja sama jakso uusintana 16,5,2021 on vain 40 minuuttia. Samoin on jakson 20/22 kohdalla, kun 13.5. esitetyn jakson pituus on 60 minuuttia ja 16.5. esitetyn jakson pituus on 40 minuuttia. Kyllä tällaisessa tapauksessa poistaa mieluummin tuon paljon lyhyemmän jakson ja senhän näkee vain tallennuskansiosta, ei Kohta poistuvien listalta. Tämä kyllä kaipaisi parannusta.


Kumman poistaisit näistä?

 

Huom tässä näkyy Kesto sarake koska se on eri näkymästä. Elisa Viihde ei edes tunnista nämä duplikaateina mikä on toinen kesto-ongelma (raportoitu tässä).


Viedäänpäs idea eteenpäin. Palataan kun tulee kerrottavaa, kiitos selvennyksestä ja ideasta!


Tästä näkee kuinka rajusti saman ohjelman pituudet voivat olla täysin eri:

 

Eli 40 vs 60 min.

Vai onko kyseessä kenties jopa bugi eli 40 min aika on virheellinen? Voisitte selvittää sitä samalla.


Prime-time aikaan ohjelmiin myydään enemmän mainoksia kuin yölle > ohjelman kesto pitenee ?


Kiitos vielä erinomaisesta ideasta! Suoraa kyllä/ei vastausta asian toteutumisen suhteen emme pysty nyt antamaan, mutta idea huomioidaan seuraavissa Viihteen tallentetoimintojen parantamista koskevissa toimenpiteissä. :relaxed: