Toteutettu

Lopettakaa verkkovierailu kaikista Saunalahden liittymistä Elisan verkossa

  • 30 huhtikuu 2013
  • 19 kommenttia
  • 28762 katselukerrat

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Siis mielestäni koko verkkovierailulle Elisan verkossa ei ole Saunalahden liittymillä enää mitään perustetta ja se pitäisi lopettaa pikimmiten. Saunalahti on kiinteä osa Elisaa ja koko roaming on vain jäänne ajalta , kun Saunalahti oli itsenäinen yhtiö. Roamingista on enemmän haittaa kuin hyötyä.

19 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Kannatan täysimääräisesti. Roaming tuo vain ongelmia joillekin käyttäjille.
Käyttäjätaso 6
Käyttäjätaso 3
Kyllä, verkkovieralusta on vain haittaa. Saunalahden DC yhteys jumihtuu koko ajan. Kolumbuksen kortilla, sama paikka, samat laitteet DC yhteys toimii ilman mitään ongelmia! 65630 Karperö.
Käyttäjätaso 2
Kannatan. Ainakin Sonyn puhelimissa pitää kytkeä roaming päälle ja sen jälkeen saakin katsella R-kuvaketta palkissa. Ellei sitten puukota build.proppiin pari lisäriviä:

ro.roaming.extended=true
ro.roaming.extended_rule=1
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
Kannatan ideaa. Onko jotakin syytä, mikä estäisi tämän toteutuksen vaivatta esim. vanhojen sim-korttien tekniset ominaisuudet.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki
Kiitos ideasta, Elisa ja Saunalahti löivät tosiaan "hynttyyt yhteen" jo muutamia vuosia sitten. Kun kaksi eri lähtökohdista ponnistavaa operaattoria yhdistää toimintaansa, on siinä monenlaisia mutkia matkassa ja mietittäviä juttuja paljon. Tämä asia on meillä jo mietintämyssyssä, mutta koska suunnitelmat ovat vielä kesken, laitan tämän tilaan "Pidetään mielessä". - Suvi
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Moikka Suvi :)

Kiitos kommentista.

Hienoa kuulla, että asioita mietitään. Verkkovierailu onkin hyvä aihe miettiä, koska sen poistaminen pooistaisi monet ongelmat 🙂
Käyttäjätaso 3
Mitenköhän mahtaa esim. Multi-Sim palvelun käydä jos ja kun tuollaista muutosta tehdään? Toivottavasti ei taas mene lapsi pesuveden mukana kun asioita laitetaan uusiin kuosiin. Täytyy sanoa, että itseäni ei ainakaan ole tuo roamaaminen häirinny koskaan millään tavalla.
Käyttäjätaso 4
Ensimmäinen erä Saunalahden ”roamaamattomia” SIM-kortteja on nyt saapunut ja testaukset ovat käynnissä. Mikäli kaikki sujuu suunnitelmien mukaan (kuten nyt näyttää), saadaan uusia kortteja maailmalle jo loppukesän/alkusyksyn aikana. Sinulla on kuitenkin nyt palstalaisena ainutlaatuinen mahdollisuus saada uusi ”roamaamaton” SIM-kortti käyttöösi ennen muita :) Kiinnostuitko? Lue lisää https:///t5/Tiedotteet/Testattavaksi-roamaamattomia-SIM-kortteja/m-p/292446#U292446.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
  :worship:  :worship:  :worship:
Käyttäjätaso 3
Ja nyt sitten toivottavasti lähettävät nitä ei roamaavia kortteja koe henkilöille eikä niitä vanhoja roamaavia kortteja. Kokeilukortti saapui jo mutta sehän oli sitä vanhaa roamaava mallia. No toivottavasti torstaina saan sitten uuden ei roamaava korttia.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki
Nyt on hyviä uutisia 🙂 Korttien testaus on nyt saatu finaaliin ja kaikki näyttäisi hyvältä 🙂 Kortteja aletaan pikkuhiljaa jakamaan myymälöihin, eli piakkoin kortteja on laajassa jaossa. Kortteja ei siis ole heti saatavilla kaikkialta, mutta loppu vuotta kohti mentäessä "roamaamattomia" kortteja on saatavilla sekä myymälöistä että postitse 🙂 Pikkuhiljaa etenemme siis tässä projektissa 🙂 -Suvi
Joka "roamaamattomat" kortit ovat yleisessä jaossa siten, ettei "roamaavia" kortteja ainakaan OmaSaunalahden kautta tehtävissä tilauksissa enää toimiteta?
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
Eivät vielä 🙂 Ilmoitamme ehdottomasti tilanteen muuttuessa.
Käyttäjätaso 6
Eli saako nykyiset Saunalahden asiakkaat uuden SIM-kortin? Mul on Saunalahti Prepaid liittymä mut käytän tosi vanhaa Kolumbus sim-korttia.
Käyttäjätaso 5
Ei nykyisille käyttäjille mitään uutta korttia ilmaiseksi lähetetä.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
käyttäjä Team_Finland päiväyksellä ?29-12-2013 14:40
 Eli saako nykyiset Saunalahden asiakkaat uuden SIM-kortin? Mul on Saunalahti Prepaid liittymä mut käytän tosi vanhaa Kolumbus sim-korttia.

---------------------------------------

Eivät saa ja vaihtaessasi kortin liittymänumerosi muuttuu. Sinun kannattaa harkita liittymätyypin vaihtoa. Saunalahti Prepaid on edullisempi. Koska numero vaihtuu kuitenkin, kannattaa ottaa harkintaan myös Saunalahden latausliittymät.
Käyttäjätaso 5
Osassa myymälöitä kortteja tuntuu olevan jo saatavilla.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki
Tämä projekti on edennyt jo niin pitkälle, että valtaosa meiltä lähtevistä SIM-korteista on jo "roamaamattomia" kortteja. Toimitamme enää viimeisiä varastoja tyhjiksi 🙂 -Suvi
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
Minäpä teen nyt rohkeat ja vaihdan tämän idean tilan toteutetuksi 🙂 Roamaamattomiakin kortteja on vielä liikkeellä, mutta käytännössä olemme nyt siirtyneet verkkovierailuttomaan maailmaan! Tällä hetkellä ei ole suunnitelmia kaikkien vanhojen korttien massavaihdosta, vaan kortit päivitetään niiden tullessa elinikänsä päähän syystä tai toisesta.

Osallistu keskusteluun