Toteutettu

LTE tarjolle myös Prepaid-mobiililaajakaistaan

  • 21 maaliskuu 2013
  • 38 kommenttia
  • 16648 katselukerrat

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Tällä netkellä Prepaid-mobiililaajakaista on saatavilla vain HSPA+ tasolle. Jokohan olisi aika päivittää liittymä LTE-aikaan ja samalla tukemaan kaikkia verkkotekniikoita?

PS. Helpottaisi myös verkkojen testausta omalla paikkakunnalla ja olisi kohtuu hintainen vaihtoehto tyytyväisyystakuulle

http://yhteiso.elisa.fi/t5/Saunalahti-Ideapaja/Saunalahden-tyytyv%C3%A4isyystakuu-takaisin/idc-p/268448#M61

38 kommenttia

Käyttäjätaso 5
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Sain vinkin , että 3G-liittymällä pääsee Dual Carrier -verkkoon. Kokeilin Prepaid Mobiililaajakaistan kortilla , mutta eipä onnistunut. Siis toiveissa olisi sellainen Prepaid Mobiililaajakaista-liittymä , joka toimii kaikissa verkkotyypeissä 2G , 3G , 3G-DC ja LTE.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki
Hienoa kuulla, että kiinnostusta löytyisi 🙂 Pidämme tämän ehdottomasti korvan takana, katsotaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan 🙂 -Suvi
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
käyttäjä papparainen päiväyksellä ?24-03-2013 15:09  Sain vinkin , että 3G-liittymällä pääsee Dual Carrier -verkkoon. Kokeilin Prepaid Mobiililaajakaistan kortilla , mutta eipä onnistunut. Siis toiveissa olisi sellainen Prepaid Mobiililaajakaista-liittymä , joka toimii kaikissa verkkotyypeissä 2G , 3G , 3G-DC ja LTE. 

Sen verran päivitystä edelliseen , että minulla oli jotakin asetuksissa poskellaan ensimmäisellä yrittämällä. Toisella onnistui ja siis myös Saunalahden Prepaid mobiililaajakaista-liittymällä pääsee Dual Carrier verkkoon. Tietenkin edellyttää mokkulalta DC-tukea  😉
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
käyttäjä Suvi ?28-03-2013 13:05 - muokattu ?28-03-2013 13:05Hienoa kuulla, että kiinnostusta löytyisi :) Pidämme tämän ehdottomasti korvan takana, katsotaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan :) -Suvi Taas on pari kuukautta vierähtänyt. Olisiko asiassa uutta kerrottavaa?
 
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
 käyttäjä Suvi ?28-03-2013 13:05 - muokattu ?28-03-2013 13:05Hienoa kuulla, että kiinnostusta löytyisi :) Pidämme tämän ehdottomasti korvan takana, katsotaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan :) -Suvi  Taas on pari kuukautta vierähtänyt. Olisiko asiassa uutta kerrottavaa?
 Niinpä. Taas on pari kuukautta kulunut. Onko jotakin tapahtumassa?
 
Tuossahan oli puhe vain tulevaisuudesta.

Eiköhän se Saunalahdella tarkoita pikemminkin vuosia kuin kuukausia. 😉
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
 käyttäjä antero päiväyksellä ?06-07-2013 14:14

Tuossahan oli puhe vain tulevaisuudesta.

Eiköhän se Saunalahdella tarkoita pikemminkin vuosia kuin kuukausia.;)

 

Niinpä kyllä. En silti panisi pahakseni , jos myös joku Elisalta/Saunalahdelta kommentoisi tulevaisuuden suunnitelmia ja mieluusti ihan aikataulun muodossa.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Jaahas. Eipä sitä operaattorin kommenttia näytä tulevan 😞
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Olisikohan jotakin uutta kerrottavaa tästä?
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Huhuu Saunalahti!!

Tapahtuuko tässä asiassa jotakin?
Tämä kiinnostaisi montaa muutakin. Itseni mukaan luettuna. Ei varmaan olisi Saunalahdelta suuri vaiva tuoda uusi tuote markkinoille prepaid 4G/LTE- mokkula ja liittymä. Siitä olisin valmis vaikka maksamaan enemmän kuin 3G mokkulasta
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Mikähän tässä oikein mättää? Ei se uskoakseni olisi kovin suuri vaiva edes vastata asiakkaiden kysymyksiin. Sitä kutsutaan asiakaspalveluksi.

PS. Nythän on pikkuhiljaa kohta alkamassa LTE-verkon rakennus myös 800 MHz kaistalle , joten tämä Prepaid olisi syytä tuoda samalla nykyaikaan eli tukemaan kaikkia verkkotekniikoita.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki
Tämä idea laitettiin alunperin tilaan "Pidetään mielessä", sillä meillä ei ollut silloin eikä ole vieläkään tarkkoja tietoja milloin LTE on tulossa Prepaid-liittymiin. Pidämme tämän edelleen mielessä ja kerromme kyllä heti, kun meillä on tästä jotain tarkempaa kerrottavaa 🙂
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Hei.

DNA:n uudet Prepaid-liittymät toimivat myös 4G LTE -verkossa :)

Mutta Saunalahti se vain jatkaa nukkumistaan, mutta miksi ei... käyhän se näinkin. 😎
DNA:n uudet Prepaid-liittymät toimivat myös 4G LTE -verkossa

Joskus 2014;)

http://yhteiso.elisa.fi/t5/Mobiililaajakaistat/4G-prepaid/m-p/325187#M33645
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
LTE800-verkon pystytys alkoi. Milloinkas tämä prepaid alkaa toimia myös LTE-verkossa?
Elisan (Saunalahden) sopimuksettomat prepaid- mobiili- sekä mobiililaajakaistaliittymät, ovat toteutettu niin vanhahkolle järjestelmäpohjalle, että niiden sovittaminen LTE-verkkoon on hankalaa. Elisan (Saunalahden) sopimus-personoidut lataus-mobiililiittymät taas, ovat toteutettu erittäin hankalasti (teknisesti) laskutusperusteisten liittymien tekniseen alustapohjaan (joka on integroitu tuohon sopimuksettomien prepaid-liittymien järjestelmään, saldon latauksen ja veloituksen osalta), joten niitäkin on kyseiseltä pohjalta, hankalaa saada teknisesti LTE-verkkoon soveltuviksi. Lisäksi suomalaiset tietoliikenne-operaattorit, ovat jo mielikuvissaankin, tarkoitaneet prepaid-perusteiset liittymät etupäässä henkilöille, jotka eivät voi heiltä saada liittymää ilman ennakko-vakuusmaksua. Näin monelta (aitoon tietoon perustuvalta kannalta) ajateltuna, voidaan kuitenkin olettaa, että mikäli tällainen ominaisuus, myöhemmin sopimuksettomille prepaid-mobiililiitymille, tai "sopimuksellisille" lataus-mobiililiittymille tulisi, sellaisen voisi tarjota, jokin toinen tietoliikenne-operaattori - ehkä juurikin esimerkiksi DNA.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Millonkas prepaid alkaa toimimaan myös LTE-verkossa? Kilpailijoilla toimii jo.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Saisiko edelliseen viestiini Saunalahdelta edes jonkun kommentin?
Moi,

Pahoittelut tosissaan myöhäisestä reagoinnista.

Tämä asia on harkinnassa Elisalla.

Mahdollisista tuotteistuksiin liittyvistä asioista tiedotamme sitten erikseen.

- Jari
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Eteneekö tämä selvitys?
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Eipä ole tullut mitään vastausta kysymykseen , että eteneekö tämä selvitys.
Saunalahti jäi taas jälkeen:


"rajatonta netin käyttöä Soneran 3G- ja 4G-verkoissa enintään 50 Mbit/s nopeudella"

Osallistu keskusteluun