Maksukanavat osaksi elisaviihde.fi / mobiilisovellusten ohjelmaopasta


Olisi kätevää, jos käyttäjän aktiivisten maksukanavien ohjelmalistaukset olisivat selattavissa elisaviihde.fi:n sekä mobiilisovellusten Ohjelmaoppaissa. Vaikka tallennus ei olekaan mahdollista, niin maksukanaville voisi asettaa muistutuksen halutun ohjelman kohdalle.



Itse en ainakaan halua käyttää monia erillisiä ohjelmaoppaita, vaan yhtä ja tuttua, jonka kautta pystyn muutenkin hallinnoimaan Elisa viihde -tiliä.



Pahoittelut, jos tämä idea on jo aiemmin täällä listattu (ja toisaalta ihmettelen, jos ei ole... 😉 )
Ihan hyvä idea.



Pitäisi kuitenkin olla valittavissa haluaako ne maksukanavien tiedot näkyville vai ei? Jos ei niitä tarvitse, niin turhaan ovat sotkemassa.



Itseasiassa olisi vielä parempi, jos kaikille kanaville saisi valinnan "Näytä/Piilota" kuten boksinkin EPG:ssä.
Ajattelin jopa niinkin älykästä järjestelmää, että siinä tunnistettaisiin että mitkä maksukanavat asiakas on hankkinut. Ne sitten vain näytettäisiin. Kaikkien mahdollisten maksukanavien tiedot ilman muuta jo sotkisivat käyttöä. Näytä/piilota olisi kyllä maksuttomien kanavien kohdalla hyvä. Esim itsellä on käynyt monta kertaa vahingossa niin, että olen tallentanut ohjelman SD-kanavalta, vaikka HD:kin olisi tarjolla. En ihan heti keksi syytä katsella ohjelmaa esim tavalliselta MTV3-kanavalta HD-kanavan sijaan.
Tässä uudessa https://beta.elisaviihde.fi/ohjelmaopas/ voi valita mitkä omat kanavat  ja missä järjestyksessä näytetään. 😉
Kyllähän nykyisessä elisaviihde.fi sivustossa voi piilottaa ja siirellä kanavat haluamiin paikkoihin ja sivuille..



Eli raahaamalla "kanavavat" valikossa.
MTV:n maksukanavien osalta tätä onkin tosiaan jo toteutettu nykyisessä www-ohjelmaoppaassa, muiden maksukanavien osalta pistämme ehdottomasti toiveen korvan taakse 🙂