Pidetään mielessä

Maksukanavien tallennusNäytä ensimmäinen kirjoitus

45 kommenttia

Eihän se ole diskrimiminointia, kun todennäköisesti saisi vahtaa Paceen. Onhan siinä Netgemissäkin ominaisuuksia, joita ei ole Pacessa. Kyse on siitä, mitä ominaisuuksia valinnassa painottaa;)

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
käyttäjä antero päiväyksellä ?30-08-2013 12:16Eihän se ole diskrimiminointia, kun todennäköisesti saisi vahtaa Paceen. Onhan siinä Netgemissäkin ominaisuuksia, joita ei ole Pacessa. Kyse on siitä, mitä ominaisuuksia valinnassa painottaa Ei kukaan järkevä ihminen vaihda huonommin toimivaan Paceen. Koska kyse on palvelinpuolella tehtävästä uudistuksesta , joka ei vaadi digiboksiin uutta softaa , niin kyse on juurikin diskriminoinnista , kun sitä palvelinmuutosta ei tuoda molemmille päätelaitteille.
Onhan se jonkinlaista "edistystä" tuokin catch-up -ominaisuus, vaan eipä tuo nimenomainen tarjonta voisi vähempää kiinnostaa. Urheilua tulee jo muutenkin niin, että korvissa suhisee eikä taloudesta löydy junioreita. Itsekään en ole vielä niin pahasti taantunut, vaikka ikää jo onkin!

Jos tällä uudistuksella toivottiin tilaajien tukkivan suunsa ja jäävän kiltisti odottamaan mahdollisuutta ihan oikeasti alkaa tallentaa maksukanavia, niin pielen meni.

Käyttäjätaso 7
Laittakaa nyt yleisen fiksuuden nimissä catch-up vanhoihinkin bokseihin. Ei voi olla kovin monen tunnin juttu osaavalle nikkarille. (Tietty jos niitä ei oo potkittu pois firmasta...) Sen verran nöyryyttä vois olla, et se "ei enää kehitetä"-lappu otetaan pois kun tarpeeksi hyvä syy löytyy. Ite en paccaan vaihda ennen ku se toimii vakaasti ja siinä on mediatoistin (dlna).

Käyttäjätaso 1
Jos sen Pacen usb-portin käyttöönotto on liian työlästä, niin lähiverkon yli verkkolevylle tallennuskin kävisi itselleni. Johan se Ellu tietää muutenkin jo kaikki talouden laitteet modeemin kautta niin äkkiäkös sieltä nettiselaimella pystyy valitsemaan verkkolevyn tallennuskohteeksi. Ainiin, sehän vaatisi myös maksukanavien ohjelmalistauksen näyttämisen samalla tavalla kuin yleisten kanavienkin, joten taitaa olla aika paha rasti.

Käyttäjätaso 3
Ihan vaan haistakaa ***** siellä elisassa näiden maksukanavien tallentamisen suhteen. Ohjelmat joiden pitäs esim. Cmore playssa näkyä ei näy ja niitä ei voi tallentaa.koska te ette vaan halua niin. Soneralla kyllä voi tallentaa. Joten imekää *****!

//Siistitty sanoja -Raiveri

Käyttäjätaso 2
Toivottavasti tämä tallennusmahdollisuus on tulossa, koska houkuttaa vaihtamaan sellaiseen palveluun jota voi tallentaa.

Siis onko tässä mitään uudistumista tapahtunut tai tapahtumassa. Tuntuu oikeasti älyttömältä, ettei maksullisia kanavia voi tallentaa. Siirryin itse Canal Digitali sateliittitaloudesta Elisan kaapeli talouteen ja olin ennen tottunut, et mitä tahansa kanavaa pystyi tallentamaan ja nauttimaan niistä myöhemmin. Sitten kuulin että Elisalla on mahtava tallennustila, mutta olin kyllä suuresti pettynyt, kun vaan peruskanavia voi tallentaa. Kyllä tarttee oikeasti miettiä tuota maksukanavista luopumista, jos ei niitä jatkossakaan voi tallentaa. En ole vieä oikeasti löytänyt yhtään järkevää syytä täältä miksi ei voi. Odottelen kovasti vastausta!!!

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
Toistaiseksi ei mitään uutta auringon alla 🙂 Mikäli maksukanavien tallennus myöhemmin tulee mahdolliseksi Viihteessä, tiedotetaan siitä kyllä turuilla ja toreilla!

Käyttäjätaso 7
Siirsin oman maksukanavapaketin ktv:n puolelle, vaikka aspa-ellu unohtikin kertoa kanavakortin vuosihinnan. Nyt tallentuu maksukanavat ihan ok...

Suosittelen muillekin!

Itsekin taidan siirtyä asap Soneraan jos nyt kerran siinä on mahdollista tallentaa ohjelmat tikulle. Hullua touhua että pitäis nykyteknologian kanssa ruveta säästämään ihan kunnolal että saa tallennettua, ominaisuus joka tuli tv-katsomiseen jo vhs-aikana.

Käyttäjätaso 4
Tämä alkoi jo 2009 olisiko jo aika tehdä asialle jotain. Tottahan toki joku kuittaa, ei toteuteta ja asia on käsitelty.

Naurettavaa! No tämän siitä saa kun ei osaa sanoa "ei" kun jäähallilla on joku mukava poika kaupittelemassa jotai ***** elisa viihdettä.

Eihän tuossa kopperossa muuten vikaa ole mutta tämä maksukanavien tallennus on suuri, suuri miinus! Meidän perheessä kun tykätään kovin katsoa Disney Channelia ja sen lisäksi ettei kyseistä kanavaa saa edes yksinään hommattua tuohon, vaan pitää kymppi maksaa siitä että yhtä maksukanavaa katsotaan, ei saa tallennettua ohjelmia tuolta kanavalta! Tämän tietenkin voisi kaikki myyjätkin mainita aina kaupitellessaan tätä vehjettä! Eikö siellä osata tehdä tälle yhtään mitään vaikka ilmeisesti ainakin tuon viisi vuotta ollut "vireillä"?? On se nyt hemmetin kiva työttömänä maksella ylimääräistä kolmeakymppiä kuussa seuraavat kaksi vuotta, kun tuossa olisi ihan perusdigiboksi vieressä, jolla pystyy tallentamaan myös maksukanavia! :smileyangry:

Tämän takia oon kaikkien muiden laitteiden kanssa kenen tahansa muun asiakas kuin elisan, ei tunnu toimivan mikään, kuukausi meni ennenkuin saatiin edes toimimaan langattoman nettiyhteyden kanssa tuo laatikko... Kiitos, anteeks ja näkemiin.

Ehdottamasti samaa mieltä, että maksukanavien tallennus pitäisi olla jo itsestäänselvä ominaisuus. Oli mitä hauskinta todeta, että "voit tallentaa ja katsoa suosikkiohjelmasi digiboksilla, tabletilla ja älypuhelimella"  oikeasti meneeki "voit tallentaa ja katsoa suosikkiohjelmasi digiboksilla, tabletilla ja älypuhelimella paitsi jos ohjelmasi tulee maksulliselta kanavalta".

Tällä hetkellä Elisa tekee päätöksen meidän puolestamme, että uusia maksullisia kanavia ei tähän talouteen oteta vaikka mielenkiintoa löytyisi eikä sopimusta tulla jatkamaan, hetken jo meinasin suositella Elisa Viihdettä mutta onneksi en kerkenyt. Palvelua jota pitkälti myydään juuri tällä "tallenna ja katso" mainoslauseella kuuluisi kenties edes ohimennen mainita, että kanavista joista erikseen maksetaan ei muuten toimi koko "palvelussa", nykyaikana suhteellisen oleellinen asia ja varsinkin siinä mielessä, että vanhalla digiboxilla hommat toimi kuten piti mutta ei sitten "uudella hienolla palvelulla". Yleensä niin teknologian kuin palveluiden kehityksessä otetaan askel eteenpäin, kenties mennyt suuntavaisto sekaisin siellä.

Käyttäjätaso 2
Elisa Shopitissa onnistuivat kesällä ylipuhumaan minut kaapeliboksin käytöstä viihteen asiakkaaksi myös maksukanavien osalta. Nyt 4kk aktiivikäytön jälkeen olen huomannut sen, että koska katselu on minulla yleensä lähetysajasta riippumatonta tallenteiden katselua, muut maksukanavat kuin Viasat ovat käytännössä käyttökelvottomia tallennuksen puutteen takia.
Eilisen aikana sitten tein päätösen irtisanoa kaikki maksukanavat viihteessä ja palata kaapelitv-asiakkaaksi, koska tämänhetkinen palvelukonsepti ei tuo lisäarvoa. Suorat kanavat Viihde-mobiilisovelluksessa on ollut kiva lisä, muttei mitään sellaista mitä ei Viaplay korvaisi, etenkin kun saivat mahdollistettua myös otteluiden katsomisen jälkeenpäin.
Palaan asiakkaaksi sitten kun kaikki maksukanavat saadaan tallennettua paikallisesti kovalevylle. Arkistotallennus kaikille taitaa olla edellistäkin utopistisempi ajatus 😃
Käyttäjätaso 7
Arvatkaa voiko Soneran Viihteessä tallentaa maksukanavia?
Käyttäjätaso 1
Onko tähän tulossa muutosta!? Eipä viitsi maksukanavia ottaa, kolmivuorotyön takia. Telialla kovalevy tallennus mahdollista. Elisa vain ihmettelee.
Käyttäjätaso 1
Moikka Rouvitu! Tällä hetkellä maksukanavien tallennus ei kuulu Viihteen ominaisuuksiin ja valitettavasti tähän ei ole tulossa toistaiseksi muutoksia 😞
Käyttäjätaso 2
Ikävää että periaatteessa muuten hyvä palvelukonsepti on rampautettu näin oleellisella tavalla ja maksavien asiakkaiden palautteiden ja toivomusten nojalla palveluun ei olla tekemässä muutosta, joka muilla kilpailijoilla on ollut jo kauan.
Käyttäjätaso 1
Minskuliini kirjoitti:

Moikka Rouvitu! Tällä hetkellä maksukanavien tallennus ei kuulu Viihteen ominaisuuksiin ja valitettavasti tähän ei ole tulossa toistaiseksi muutoksia :(


Pitää näköjään vaihtaa firmaa

Osallistu keskusteluun