Mikä siinä Mobiili Oma Saunalahdessa on niin vaikeaa saada palvelu toimimaan 100%?


Mobiili Oma Saunalahti toimi joskus erinomaisesti, nyt ei. Viimeisin tiedote on kesäkuulta 2013 eli melko vanha. Mitä hyötyä Mobiili Oma Saunalahdesta on, jos tiedotteet ei päivity? Kaiken lisäksi menemällä erittelyyn, mikään ei ole enää klikattava eli näet vain euromääräisen loppusumman kuukauden käytöstä, mutta mistään et voi painaa eriteltyä luetteloa vaikkapa puhekäytöstä tässä kuussa eli ei hyödyllinen puhe-erittely.



Lisäksi Oma Saunalahtea voisi kehittää siten, että mobiilisti onnistuisi myös tekstiviestien lähetys.



Kuka omaa Elisassa sellaiset valtuudet, että voisi ajaa korjausta Mobiili Oma Saunalahden puutteisiin? Kysymyksessä Android-laite.



//Muokattu kategoriat uusia vastaaviksi. -Norris
Mikä siinä Mobiili Oma Saunalahdessa on niin vaikeaa saada palvelu toimimaan 100%?
Ilmeisesti Guru ei kukaan. Johan mä olen tosta asiasta palstallakin kysyny useamman kerrankin. Vastaukset voipi lukee sieltä. Eli mitään parannusta ei ole tulossa, että se siitä palvelusta. Ruudun täytteenähän toi kuvake on, kun on koittanu jaksaa toivoo, mut onhan se luovutettava. Viivytys on monessa se paras taktiikka, kyllä ne aika hiljalleen kuittaa pois 🙂
Olisi tässä voinut varsinaisen ideankin esittää, kun ollaan Ideapajassa.;)



Nyt siinä on vain tämä:



Lisäksi Oma Saunalahtea voisi kehittää siten, että mobiilisti onnistuisi myös tekstiviestien lähetys.
Vasta kun olin poistunu, ni muistin et piti just tosta mainita, ettei nyt varsinainen idea tainnu ihan olla.



No tässä kun nyt räpellän, niin törmäsin suoli24 puolella tähän samaan ja tämmönen oli siellä vastaus tällä kertaa:



1) tarkistin myös omalla Android-puhelimellani tilanteen ja tosiaan näyttäisi siltä, että tiedotteet ovat hieman vanhoja.



Tuo kuulostaa nyt joltain järjestelmämme vikatilanteelta. Laitoin tuosta kyselyä eteenpäin, että mikä on tilanne ja josko saataisiin korjausta asiaan.



Kiitos huomiosta ja pahoittelut ongelmasta :)



Tomi / Saunalahden Palstatiimi



2) Tähän saatu vastaus, että sovellusta ei ole ehditty päivittämään hetkeen ja siinä ei ole tukea meidän uuteen tiedotejärjestelmään. Tästä syystä siis vanhat tiedot.



Tämä saadaan kuitenkin korjattua, kunhan sovelluksesta saadaan päivitetty versio ladattaville :)



Tomi / Saunalahden Palstatiimi

http://palsta.saunalahti.fi











 
Kiitos ideasta! MobiiliOmaSaunalahden haasteet ovat meilläkin hyvin tiedossa, eikä korjausten pitäisi tietenkään kestää näin pitkään. Olemme kuitenkin suunnitelleet tässä ihan uutta sovellusta, joka on tällä hetkellä kiivaan suunnittelun alla. Kerron tarkentuvista suunnitelmista täällä kevään mittaan 🙂 - Suvi
Kiitos.
Tähän vielä update, uuden MOSL julkaisu siirtyi syksylle, johtuen siihen liittyvien taustajärjestelmien parannustöistä. Haluamme varmistaa, että tulevan appsin ominaisuudet toimivat halutulla tavalla, eikä turhauttavaa hidastelua ilmene. Eli vielä kuukauden tai pari joudumme odottamaan!
Tämän hetkinen aikataulu näyttäisi siltä, että marraskuussa tulee ulos Android, siitä parin viikon päästä WP ja viimeiseksi iOS-sovellukset. Laitan infoa, kun H-hetki lähestyy!
Ja tuli! Android-versio uudesta Mobiili OmaElisasta BETA-testattavissa:



http://yhteiso.elisa.fi/t5/Tiedotteet/Mobiili-OmaElisa-Saunalahti-liittymille-Android-sovellus/m-p/413272#U413272