Pidetään mielessä

Mobiilidataliittymien lähetysnopeudet selkeästi liittymän tietoihin näkyville!

  • 11 elokuu 2015
  • 5 kommenttia
  • 758 katselukerrat

Käyttäjätaso 7
  • Tietotoimisto
  • 1011 kommenttia
Onhan se tragikoomista, et vahtiLivestä kerrotaan, et "Yksi palvelu käyttää lähetysnopeutta noin 0,5 Mbit/s", mut ei sitten kehdata listata mikä liittymä riittää.

Toisaalta, jos nopeusluokkia on 256k ja sitten seuraava 21000k, niin ehkä siihen vois jonku väliinki laittaa...?

5 kommenttia

Käyttäjätaso 3
Lähetys- ja latausnopeudet ovat samoja mobiililaajakaistoissa, ja tästä syystä tuolla sivustolla on ilmoitettu vain kaistan vaihteluväli. Se löytyy verkkokaupasta tuosta juuri ennen liittymän lisätietoja.

Lataus ja lähetysnopeudet löytyvät vielä eriteltynä palvelukuvauksessa.
http://saunalahti.fi/attachment/content/Palvelukuvaus-Saunalahti-Mobiililaajakaista.pdf

Miten selvästi mielestäsi nopeudet pitäisi ilmoittaa?

toke kirjoitti:Toisaalta, jos nopeusluokkia on 256k ja sitten seuraava 21000k, niin ehkä siihen vois jonku väliinki laittaa...?

Jotenkin vahvasti epäilen että esimerkiksi 2M liittymää tullaan enää näkemään. Saunalahti varmaankin panostaa noihin 4G-liittymiin enemmän, ja kyllähän sen huomaa 3G-liittymien hinnan jatkuvasta nousemisesta. Muilla operaattoreilla löytyy sitten pienempiä liittymiä, eli sinne vaan. 🙂
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Käyttäjätaso 7
aaabbb kirjoitti:
Lähetys- ja latausnopeudet ovat samoja mobiililaajakaistoissa, ja tästä syystä tuolla sivustolla on ilmoitettu vain kaistan vaihteluväli.

aaabbb,

jos vilkaset linkkaamaasi pdf:ää hiukka tarkemmin, niin huomaat, että lähetys- ja latausnopeudet EIVÄT ole samoja. Juuri siksi ne pitäisi ilmoittaa selkeemmin myyntisivulla tai laittaa edes oma pdf. En usko, että kovin moni tietoa etsivä ekaksi osaa penkoa Palvelukuvausta, kun kyseessä on hinnastokysymys esim.: Paljonko maksaa vahtiLiven vaatima 0,5M lähetysnopeutta.
Käyttäjätaso 7
Mulle tällä hetkellä ajankohtaisia nopeuksia olis 4/1M (jolla tuplaisin kännykän datayhteyden, jos Reilussa olis mahdollisuus) ja erääseen toiseenkin käyttöön tarttis tällasta nopeutta ja 21/6M on vaan rahaa hukkaan.

Jatkossa 8/2M vois olla myös ajankohtainen, kun otetaan huomioon, että nämä ovat teoreettisia maksiminopeuksia ja puolet ehkä käytännössä toteutuu...
Moi ja pahoittelut myöhäisestä vastauksesta.

Emme ole tällä hetkellä tuomassa välinopeuksia Mobiililaajakaista-liittymille. Mobiililaajakaista 3G-liittymien osalta tarjoamme yhtä liittymänopeutta  (21M).

Terveisin,

- Jari
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Harkitsemme muutoksia upload nopeuksien näkymiseen verkkokaupassa, mutta muutosta ei ihan heti ole kuitenkaan tulossa. Mobiililaajakaista nopeusluokkien osalta emme ole tuomassa välinopeuksia nyt enää, mutta mahdollisuus siihen on kuitenkin tulevaisuudessa vielä.

Osallistu keskusteluun