Toteutettu

Mobiililaajakaista / Kiinteälaajakaista tauolle

  • 27 elokuu 2013
  • 9 kommenttia
  • 14505 katselukerrat

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
  • Entinen OmaYhteisön jäsen
  • 14211 kommenttia
Hei.

Mietin että olisiko teillä hyvä olla ominaisuus netin tauottamiseen. Esim. asiakas haluaa mokkulan vain kesäksi, käyttäisi joka päivä. Mutta irtisanomisen sijasta mokkula olisikin voinut pistää vain tauolle joka maksaisi vaikka 5 € / tauko. Tauko voisi kestää halutun ajan. Näin mokkula/kiinteäyhteys voisi tauottaa pidempien lomien ajaksi / ajaksi jolloin yhteyttä ei tarvitse. Ominaisuus olisi saatavissa Oma Saunalahdesta.

Tauko-ominaisuus olisi otettavissa vähintään kuukaudeksi, tämän jälkeen yhteys otettavissa käyttöön milloin asiakas haluaa. Vähimmäistauotus olisi siis tuo kuukausi.

Kiitos.

9 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
Eivät taida suostua tähän... 😞 Mahdollisesti jos "taukopalvelulla" olisi kuukausimaksu, esim 3 €/kk joka olisi samalla minimimaksu, niin voisi olla jopa harkittavissa, kait... Taikka ei ehkä sittenkään.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Kappas.

Tele Finlandilla on tuollainen palvelu ja sama 5 € hinta... Siellä voi näköjään siis tehdä tämän tauotuksen jota itsekin tässä pohdiskelin.

Jos siis Tele Finlandilla on mahdollisuus tuollaiseen, voisi Saunalahtikin jotain kehittää.

Nythän liittymän irtisanominen ei kannata, koska tulisi se avausmaksu sitten kun sen SIM-kortin taas tarvitsee. Tauotus tulisi helpotusta sekä operaattorille että asiakkaalle.
Käyttäjätaso 6
Kiinteän laajakaistan voi jo nykyisellään laittaa "parkkiin". Tämän voi tehdä kerran kalenterivuodessa 1-3 kuukaudeksi kerrallaan. Palvelu maksaa 10,08€ /kk parkin ajan. Mobiililaajakaistoille vastaavaa palvelua ei ole toteutettu. Samansuuntaiseen lopputulokseen kuitenkin pääset hankkimalla Saunalahti Mobiililaajakaista Tablet -liittymän, jossa maksat 0,99€ /päivä niiltä päiviltä joina yhteyttä käytät. Jos et käytä yhteyttä päivän aikana, ei siltä päivältä myöskään laskuteta. Erillistä kuukausimaksua tällä liittymällä ei ole.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Hei tawan, mutta entäpä sellainen tilanne että käyttäjällä on paljon käyttöä vaikka 21 Mbps liittymälle ja yllättäen lähteekin vuodeksi ulkomaille koulutukseen. Eikö voisi tauottaa silloin sitä liittymää siksi aikaa, koska paluun jälkeen tulee sille taas käyttöä? Toki Tablet on hyvä vaihtoehto, mutta jos käyttää reippaamminkin nettiä mökille, niin tuon kuukausimaksullisen moblan tauottaminen olisi jees!
Moi hpguru :) Tuo on tietysti ihan hyvä ajatus, eikä ehkä kaikissa tilanteissa Tablet-liittymä ole se paras vaihtoehto. Välitän toiveen eteenpäin, mutta toistaiseksi vaihtoehtona mobiililaajakaistassa on tosiaan tuo Tablet-liittymä.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Kannatan. Toivottavasti moni kannattaa. Tauotuksen aikana voisitte periä kertaluonteisen tauotusmaksun.

Tauotus toimisi vain kerran 6 kuukaudessa ja tauotuksen minimipituus olisi 3 kuukautta ja maksimimäärä vuodessa kaksi kertaa.
Nytkös sitä jo kannatetaan omia ehdotuksiakin?:smileyshocked:
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
En kannata.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Antero, kannatan toiveen eteenpäin laittamista kuten ystävällinen tawan kertoi tekevänsä 🙂

Osallistu keskusteluun