Ei toteuteta

MobilePay maksuominaisuus mobiili-OmaElisaan

  • 4 huhtikuu 2017
  • 7 kommenttia
  • 787 katselukerrat

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
  • Entinen elisalainen
  • 1758 kommenttia
Saimme muuta kautta idean, että mobiili-OmaElisaan voisi ottaa käyttöön MobilePay maksuominaisuuden helpottamaan laskujen maksamista ja sen myötä ei tarvitsisi aina kaivella avainlukulistaa esille ja täytellä kirjautumistunnuksia verkkopankkiin. Laittelin tätä jo eteenpäin, mutta mitäs mieltä täällä oltaisiin tällaisesta ominaisuudesta? 🙂

7 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Onhan se hienoa, jos teillä on aikaa ja kiinnostusta vääntää uusia palveluita kohdistetusti sille asiakasryhmälle, joka ei jostain syystä halua/osaa/viitsi/uskalla hyödyntää niitä järjestelmiä, joita pankit ovat tarjonneet tähän tarpeeseen jo vuosikymmeniä, uusimpiakin versioita jo useita vuosia.

Mutta Arskan toisessa ketjussa esittämän kysymyksen jatkoksi tiedustelisin kumminkin, onko nyt ihan varma, että kehitystiimin resurssit on kohdistettu oikeaan osoitteeseen?
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Nämä ovat ehdotuksia ja ideoita, joita tulee meidän asiakkailta. Vaikka ne ei Palstan vakikäyttäjissä herätä kiinnostusta tai kannustusta niin se ei tarkoita sitä, etteikö näitä toivottaisiin paljon 🙂
Ehdotus ja idea ei myöskään tarkoita automaattisesti sitä, että se toteutettaisiin. Nämä ovat vaan aiheita, mitä muuta kautta kun suoraa täällä Palstalla toivotaan. Sitä löytyy monia erilaisia ihmisiä ja jostakin palvelusta voi olla erittäinkin paljon hyötyä jollekin muulle, vaikka siitä ei hyötyä juuri sinulle olisikaan. 🙂
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +4

Ehdotus ja idea ei myöskään tarkoita automaattisesti sitä, että se toteutettaisiin. Nämä ovat vaan aiheita, mitä muuta kautta kun suoraa täällä Palstalla toivotaan. Sitä löytyy monia erilaisia ihmisiä ja jostakin palvelusta voi olla erittäinkin paljon hyötyä jollekin muulle, vaikka siitä ei hyötyä juuri sinulle olisikaan. :)


No mistä tuo ehdotus uuteen maksutapaan on sitten tullut.
Se nyt on sitten v***n selvästi vuosien saatossa huomattu että Elisaa kiinnostaa rahan tulo, ei asiakastyytyisyys.
Terveisin: 4 liittymää Saunalahti -> Telia
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Tämä idea on meillä nyt selvityksessä ja katsotaan, jos saadaan MobilePay OmaElisaan.

Ja Arska, mikäli voin jotenkin sua autella niin laitahan yksityisviestiä ja keskustellaan. 🙂
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
"Ei huonoooo", sille kuka haluaa käyttää ja kokee tarpeelliseksi. Hyvähän se on olla vaihtoehtoja, kun on monenlaista käyttäjää. Itse tuskin käytän, kun oon muutenkin sitä mieltä, että nykyään on liian kiireettei kerkee siihen pin-koodiin uhrata muutama sekuntia vaan asiat pitää hoitaa "vilauttamalla" äkkiä. Koen sen jostain syystä liian helpoksi myös rikolliseen toimintaan. Luureissa alkaa olla koko elämän kirjo ja sitten kun se katoo, niin soppa on valmis. Ehkä se on se ikä, mikä tekee varovaiseks. Koskahan tulee äänitunnistautuminen, joka toimis vain sillä omalla äänellä. Vois vaikka kassalla tai automaatilla huudella ääneen, eikä tarttis pelätä urkkimista. Tosin alkaisko kidnappaukset lisääntyä ja sua raahattas väkisin vaikka sinne automaatille (hm....?)
Käyttäjätaso 6
Toinen mahdollisuus olisi käyttää Automatian Siirto. palvelua jossa kans raha siirtyy toisen pankin tilille heti. Ja tossa on suurimmat mukana mutta ei Danske. Dansken tarjoamasta palvelusta pankit on kohteliaasti kieltäytyny. Eikös toi Automatian ois parempi vaihtoehto?
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Näillä näkymin tämä ei ole tulossa.

Osallistu keskusteluun