Ratkaistu muuten

Morjens! Tarjous yhteystestaajaksi / ennakkohankinta

  • 30 joulukuu 2013
  • 2 kommenttia
  • 6374 katselukerrat

  • Uusi keskustelija
  • 1 kommentti
Morjens,

lähestyisin semmoisella kysymyksellä, kun olen tässä jo pari kuluvaa vuotta streamannut pelejä 100/5mb yhteydellä peleistä videokuvaa nettiin, mutta upload kaista tuntuu hieman liian epävakaalta hd-kuvan välitykseen joten pingi nousee korkeaksi ajoittain, ja tiedän että täälläpäin olisi varmasti kapasiteettia boostata uploadia jonkun verran. 

Joten tarjoisin kokenutta streamaajan apua mahdolliseksi yhteystestaajaksi / ennakkohankkijaksi (normaalia kuukausimaksua + raportointi esimerkiksi toimivuudesta), jos semmonen vain on mitenkään mahdollista. Pystyn kertomaan tarkkoja infoja yhteyden toiminnasta streamaukseen liittyen, joka on tällä hetkellä jo maailmassa todella suosittua, ja monet kilpailijat isoja uploadeja siihen jo tarjoavatkin. Olen valmistunut tietoliikenne/elektroniikka -puolelta 2003 koulusta (1 luokkavuosi tietoliikennetekniikkaa ja sen jälkeen erikoistunut elektroniikka-asentajaksi, joten yhteyksien ja laitteiden tuntemus on hyvin hallussa).

Olen sairaseläkkeellä tällä hetkellä, joten pelaaminen ja ajan käyttö koneen parissa (muunmuassa streamatessa) on tullut olosuhteiden pakosta osaksi arkista elämää, ja olisi mukava streamata pelejä päivittäin, eikä vain silloin kun yhteys antaa periksi eli öisin. Sijaintina Nokia Vihola ja käytössä tällä hetkellä 100/5mb Elisa Viihde Kaapeli Cisco:n boksilla (vaihdettu Elisan toimesta)

Ystävällisin terveisin Aki

//Muokattu kategorioista pois asiakaspalvelu ja OmaElisa. -Norris

2 kommenttia

Käyttäjätaso 4
Morjens,

onko tästä hommasta mitään tietoa tullut vielä kerrottavaksi asti?

-Aki
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
Lukaisin viestisi Idepajaa muilta osin selaillessani, ja en voinut olla ajattelematta, että yhteydenottosi taitaa koskea enemmänkin henkilökohtaista liittymä- ja elämäntilannettasi? Asia menee melkein rekrytoinninkin puolelle, eikä niinkään osu tuotteiden ja palveluiden kehittelyn osastoon eli Ideapajan ytimeen :)

Varsinkin, koska viestisi ei ole kirvoittanut enempää keskustelua, teen nyt niin, että välitän viestisi ja sähköpostiosoitteesi suoraan Viihteestä vastaaville henkilöille. He voivat ottaa sinuun myöhemmin yhteyttä, mikäli tällaiselle testausavulle on heillä tarvetta :)

Koska viestisi ei aivan sovi Ideapajan kehitysehdotusten toteutusprosessiin, merkitsen Idean nyt ratkaistuksi muuten 🙂 Lisää Ideapajan tiloista voit lukea Palstan ohjeista: http://yhteiso.elisa.fi/t5/help/faqpage/faq-category-id/ideas#tilat

Jos sinulle jää jotain kysyttävää asiaan liittyen, voit aina lähettää minulle yksityisviestiä!
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2

Osallistu keskusteluun