Ratkaistu muuten

Multisim

  • 9 toukokuu 2017
  • 6 kommenttia
  • 5209 katselukerrat

Käyttäjätaso 1
Olisi tarvetta kahdelle kortille / liittymä koska työhommissa ja harrastuksissa olisi hyvä pitää huonompaa puhelinta ja kotona parempaa. Kuitenkin saisi olla kohtuu hintainen palvelu tämä.

6 kommenttia

Käyttäjätaso 7
https://palsta.elisa.fi/elisan-tiedotteet-2/elisa-ohjaaja-on-mutkaton-tapa-tuoda-sama-numero-eri-laitteisiin-505410
Multisim-palvelua ei ole tulossa takaisin, mutta Elisa Ohjaajaan kannattaa tutustua.
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki
mä kyllä ihmettelen miksi ei tule minä ainakin pysyn soneralla koska siellä on multisim palvelu ja mielestäni ihan kohtuullisella hinnallakin
olen ihan varma että elisa menenettää asiakkaita jonkin verran kun ei tuo palvelua enkä usko siihenkään että puhelin/nettiliikenne nousis koska harva varmaan käyttää kahta puhelinta samaan aikaan elisa vaan on tehny periaate päätösen että asiakkaita ei kuunnella tässä asiassa
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
Asiakkaita tässä casessa ei todella ole kuunneltu. Mielestäni Elisa Ohjaaja on lähinnä kalpea viritys, jossa asiakkaan pitää itse muistaa aktivoida soitonsiirrot, eikä laitteet soi silti yhdenaikaisesti MultiSIM-lisäpalvelun tapaan. Voisiko Elisa Ohjaajaa kehittää edes sen verran, että aasiakas voisi itse määritellä soitonsiirron viiveeksi 0 sekuntia. Ei mulla muuta.
ehdottomasti pitäisi saada tuo multisim takaisin
Käyttäjätaso 7
Hmmmm..

Minimi olisi , että soitonsiirto siirtäisi puheluiden lisäksi myös viestit (teksti ja MMS) toiseen numeroon. Kakkosliittymänä voisi olla esim. prepaid tai latausliittymä. Monillahan on ns. kakkoskännykkä tilapäiseen käyttöön.

Osallistu keskusteluun