Pidetään mielessä

MultiSim-palvelu takaisin!

  • 20 maaliskuu 2013
  • 48 kommenttia
  • 45852 katselukerrat


Näytä ensimmäinen kirjoitus

48 kommenttia

Käyttäjätaso 2
Soneralta löytyy multisim palvelu 5€/kk hinnalla yksityiskäyttöön....... Pitääköhän tässä leiriä alkaa vaihtamaan vihollisen puolelle
Mulla on ollut multisim ehkä noin neljä vuotta, saman sisältöiset kortit mokkulassa ja puhelimessa, mahtavuutta!  Toimii myös varapuhelimen sim-korttina jos puhelin katoaa.

Molemmissa joku ns. max-nopeuksinen netti,  ja puhelinkin soi ;)

Toki puolison tablettiin laittaessa häiritsi kun 10" tabletti alkoi soimaan :smileyshocked: Ei tabletti oo kiva puhelimena...
Kyllä tätä multisimmiä taas kaipaisin. Nykyään, kun ei liikkuvalle ihmiselle riitä yks känny. Ja varsinkin, kun pitää olla Android ja Wintoosan kännyt. Multisim jos ois niin sais aamulla kopata mukaan sen kännyn, joka sille päivälle parhaimmalta tuntuu.

Multisim takaisin, kiitos. Vaikka sit siitä toisesta sim-kortista 2€/kk maksu.
Tämä palvelu jo takaisin, Elisa!

 

Minulle riittää että vain pääkortti on dataliittymä ja muut SIM-kortit ovat vain "puhe" liittymiä. Näin voin ottaa ihan peruspuhelimen mukaan ihan minne vaan paikkoihin jonne en välttämättä olisi ottamassa esim. 699 euroa arvoista luuria ja vielä saa soittaa tarvittaessa.

 

Jos asiakas tarvitse toisille laitteelle data, sitä voi jo jaka hotspotin kautta.
Käyttäjätaso 1
ääni ehdottomasti järkihintaselle multisimille, ei viitteis kuskata kaalliita luureja pitkin järvenselkiä sateessa&tuiskussa. Lisäksi riipoo simmin jatkuva vaihto, varsinkin kun tuota nanosimmiä on pirun hankala sovitella mihinkään varaluuriin.
Nimimerkki Daikku kommentoi että MultiSIMissä vain pääkortilla olisi tarve siirtää dataa ja muilla puheluita. Itsellä taas on ihan päinvastainen toive eli nimenomaan datan tulee tämän päivän laitteissa siirtyä rajattomasti - oikeastaan älypuhelimet, MIFIt ja tabletit muuttuvat käyttökelvottomiksi pelkällä puheliittymällä. Itse toivon että MultiSIM tulee takaisin muodossa, jossa kaikissa SIM-korteissa on data ja puhe - vielä parempi olisi jos tekstiviestien ja MMS-viestien ohjaamiseen ja jakeluun eri SIM-korttien välillä tulisi jonkinlainen säätömahdollisuus. Hintaa tämäntyyppisellä palvelulla voisi olla esim. 5 eur/kk per kortti, jos palvelut on hyvät niin toki vielä enemmänkin olen valmis maksamaan, mutta en täyttä hintaa verrattuna täysin uuteen liittymään palveluineen.
Eipä ole tällekään mitään tapahtunut.

Itse toivoisin ensijaisesti nimenomaan puhetta toiselle kortille. Koska omaan käyttööni pointti olisi nimenomaan älypuhelimen kotiin jättämisen mahdollisuus mutta silti samasta numerosta kiinni saaminen ilman soitonsiirtojen kanssa pelleilyä. Mutta käyttötarkoituksia on varmasti monia.

Hinnoittelu esim 3-5€ per lisäkortti (puhe ja viestit)  jos haluaa myös nettiyhteyden lisäkorteille niin se olisi 3-5€ per lisäkortti lisää. Pelkän netin toiminta lisäkortilla ei palvelisi tarkoitusta.

Ja kyllä multi-sim lisäkortteja pitäisi saada halutessaan useampi kuin 1. Mutta alkuun toki se 1 edes.

Odotellaan vuotta 2029 jospa silloin. 
Minulla on myös tuo multi-sim palvelu, jossa toinen sim tuli nettitikun mukana tilaipäistä datakäyttöä varten. Tikun toiminnan tökätessä on nyt sitten "rytinä" luurissa. Kolmannella ja neljännellä simmillä olisi käyttöä nettimokkulassa, ettei aina tarvitsisi korttia vaihdella. Toki matkamokkulassa on tällä hetkellä matkanetti, jossa veloitetaan käytön mukaan (kk-maksu 1,5€ + 1,5€ käyttöpäivä). Tosin välillä tulee säästön vuoksi vaihdettua tuo "rytinä" luurin sim tuohon matkamokkulaan.
Eli jos lisäkortin kk-maksu olisi vaikka 2€, niin kohdallani ei juuri Elisa tappiota kärsisi.

Sekään kun edes onnistuisi että voisi liittymätyyppiä vaihtaa ja säilyttää multi-sim ominaisuuden, niin olisin osin tyytyväinen. Olisin halunnut ottaa aikoinaan perheliittymät, mutta se ei tuon multi-simmin takia onnistunut. Ja nyt on vissiin perheliittymät ylipäätään poistuneet...
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
Tämän aiemmin myynnistä poistuneen tuotteen tarve ei ole vuosien myötä lainkaan vähentynyt. Toivottavasti Elisa käärii viimein tuotteen uudelleen pakettiin nyt, kun virtuaalioperaattori Moi lanseerasi samankaltaisen tuotteen markkinoille.

Itelläni vanha MultiSIM-lisäpalvelu mahdollistaa ilman SIM-kortin vaihtoa halvemman luurin raahaamisen mukaan lenkille ja metsään. Mut saa aina kiinni samasta numerosta ja tekstaritkin voi halutessaan kääntää SIM-kortteihin 2-5. Tässä kokonaisuudessa on sellainen lisäarvo, jota ei muualta tällä hetkellä saa.
Käyttäjätaso 2
Mites se uusi operaattori MOI, siltähän saa monia kortteja en tiedä onko samalla numerolla...? :?
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
OT: rake58:n mainitseman virtuaalioperaattorin uskottavuusongelmana näen tällä hetkellä sen, että yrittäessään olla samaan aikaan näppärä, vaivaton, mutkaton ja helppo. Se samalla häivyttää nettisivustoltaan esimerkiksi puhelun siirtohinnan omaan toiseen erinumeroiseen SIM-korttiin. Perussettiin kuuluvien kolmen SIM-kortin yhteisen 12 Gt:n siirtorajan ylittyessä operaattori alkaa vaivattomasti laskuttaa kortiltasi 1,50 e/Gt. Onneksi sentään lupaavat viestiä datakaton paukkumisesta. Koneliittymään tai nettitikkuun ei välttämättä kannata laittaa sitä heidän pääSIMmiä, jotta saa saa varmasti tiedon datakaton ylittymisestä. Asiakaspohja on vielä varsin nuorta (alle viikko), joten laskutuspommit eivät vielä ole tulleet julki..

Oletukseni on, että puhelunsiirto oman liittymä-paketin numeroiden välillä on maksullista ja vaatii lisäksi normaalin puhelunsiirtoasetuksen toisin kuin vanha Saunalahden MultiSIM-lisäpalvelu.
Minä olen ymmärtänyt että nuo moin liittymät ovat ns perheliittymiä joissa jokaisella simmillä on oma numeronsa, mutta data "jaetaan".
Eli ei siis multisim noin perinteisessä mielessä.
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki
mulla on soneran kännykkäliittymä multisimpalvelun takia ja pysyy ellei elisa tuo multisimmiä takas jos tuo niin voin harkita elisan kännykkäliittymää
Elisalla MultiSIM yrityksille, nyt pitäisi saada itselle myös !
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +1
Tämä on todella toivomani ominaisuus. Varsinkin kun älyluurit eivät pysy eikein päivääkään käyttökunnossa jo ei pääse lataamaan. Siksi olisi todella kätevää, että puhelinpuhelimeen (siis siihen älyttömään luuriin), joka toimii viikon ilman lataamatta saisi saman numeron, kun älyluuriin. Sitten voisi pitää aina mukana sitä puhelinta, joka on kulloiseenkin tarpeesee paras valinta.

T: Tuokki
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
Olisi todella mukavaa kuulla todellinen syy, miksi luullakseni useamman kuin yhden toivetta on niin kovin hankala toteuttaa. Uskon edelleen palvelun olevan menestys. Eikö palvelupaketin koostamiseen olisi riittänyt nämä viimeiset yhdeksän vuotta, kun palvelu on ollut pois uusmyynnistä.

Elisa ohjaaja -palvelu ei täytä MultiSIM-lisäpalvelun jättämää aukkoa, koska sen toteutus jäi valitettavasti puolitiehen. Potentiaalisia käyttäjiä ei liene kuunneltu. Palstalla jo ehdotetuista tuoteparannuksista ei ole kuulunut mitään. Tuskin kuuluukaan.
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki
eikä multisim tois edes lisäkuluja elisalle varmaan koska rinnakkaisliittymä käyttäää pääliittymän pakettia toiseksi harva varmaa käyttää kahta puhelinta yhtä aikaa
eli mielestäni se että elisa ei tuo multisim palvelua niin on silkkaa välinpitämättömyyttä asiakkaita kohtaan
Minä tarvitsin toiseen autoon tätä ja kun en saanut yritykselle multisimmiä, niin hommasin yksityiselle puolelle olikohan joku tarkka-liittymä (n. 5€/kk) ja sen sim sitten autoon kiinni.

Sitten firman puhelimesta soitonsiirto autoon kun sillä ajelen silloin tällöin...

Muuten toimiva systeemi mutta maksaa puhelut ja onhan tuota muutaman kerran soitonsiirto unohtunut palauttaa pariksikin päiväksi - asiakkaat tykkää - muistutan asiakkaita kuitenkin aina kuka tämän erinomaisen mun muistin mukaan toimivan palvelun tarjoaa:@

Hyvää mainosta...
Käyttäjätaso 7
Minkälaisessa muodossa MultiSim-palvelu olisi teidän mielestä paras saada takaisin? Vanha perinteinen MultiSim, vai olisiko teillä jotain ideoita uudelle ja paremmalle MultiSimille? 🙂 -Vortex
Mitä jos laitettais molemmat?
Vallankumouksellinen idea?
(Aina ei tarvii viedä vanhaa pois, jotta voi myöhemmin tuoda uuden tilalle...)
Minulla on viellä tänä päivänäkin käytössä, MultiSIM Mobiililaajakaista Plus 0€ kuukaudessa. Ja en siintä luovu 🙂
Käyttäjätaso 7
Minulla on viellä tänä päivänäkin käytössä, MultiSIM Mobiililaajakaista Plus 0€ kuukaudessa. Ja en siintä luovu :)
Mikäs sen nopeus on?
Käyttäjätaso 4
On minullakin vanha viiden kortin multisim edelleen käytössä, mutta ei enää sillä 2€ kuukausimaksulla, jolla se oli joskus muinoin Saunalahden peruja. Nyt hinta on karvan alle 20€/kk. Alkuperäistä nopeutta en muista, mutta nyt on 50M. Tuollaisena se vielä säilyy Elisalla, mutta ilman multisimiä operaattori olisi jo vaihtunut siitä yksinkertaisesta syystä, että kotona Elisa on kuuluvuudeltaan ehdottomasti huonoin vaihtoehto tukkoisuudesta puhumattakaan.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
On minullakin vanha viiden kortin multisim edelleen käytössä, mutta ei enää sillä 2€ kuukausimaksulla, jolla se oli joskus muinoin Saunalahden peruja. Nyt hinta on karvan alle 20€/kk. Alkuperäistä nopeutta en muista, mutta nyt on 50M. Tuollaisena se vielä säilyy Elisalla, mutta ilman multisimiä operaattori olisi jo vaihtunut siitä yksinkertaisesta syystä, että kotona Elisa on kuuluvuudeltaan ehdottomasti huonoin vaihtoehto tukkoisuudesta puhumattakaan.

Niin, kun tarjotaan 4,90 eurolla kk Huoleton 4G -liittymiä ja ollaan markkinajohtajia, onneksi itse tajusin siirtyä kaksi vuotta sitten mualle - on verkot pelannut, vaikka maksankin teoriassa enemmän kuin nuo Elisan huippudiililiittymät uusille asiakkaille 12 kk tai "Moille" vaihtajille.

En ihmettele, vaikkei multisimmiä tule enää koskaan.

Osallistu keskusteluun