Muutama idea


1. Tallenteiden katsominen ennen loppua



2. Pystyt pysäyttämään katsomasi ohjelman ja jatkamaan siitä. (tähän pystyi jo edellinen digiboxi ajat sitten)



3. Miksi hemmetissä animaatioihin ei ole tekstitettyä vaihtoehtoa vuokraamossa? Melkein kaikkiin on tavallinen ja hd vaihtoehto. Toinen voisi olla alkuperäisillä äänillä ja teksteillä.



Ihan yleisesti, mitä täällä on monet muutkin toivoneet, ettei tarvisi buutata boxia vähän väliä!!
3. Jos joskus haluaisikin katsoa jonkun animaation, niin ääneen suomitettuna se jää varmasti katsomatta. Ääni tälle.



Laitteiston toiminta ilman jatkuvaa buuttailua pitäisi kai olla asia, jota ei erikseen tarvitse pyytää... Useimmat laitevalmistajat ovat tämän ilmeisesti ymmärtäneet, koska laitteita ei muuten montaa myytäisi, tai ainakin kuluttajansuoja vaatisi valmistajaa korjaamaan tuotteen toimivaksi.
tekijä illusia_1 päiväyksellä ?14-04-2013 21:00 1. Tallenteiden katsominen ennen loppua2. Pystyt pysäyttämään katsomasi ohjelman ja jatkamaan siitä. (tähän pystyi jo edellinen digiboxi ajat sitten)3. Miksi hemmetissä animaatioihin ei ole tekstitettyä vaihtoehtoa vuokraamossa? Melkein kaikkiin on tavallinen ja hd vaihtoehto. Toinen voisi olla alkuperäisillä äänillä ja teksteillä.



 



Ihan yleisesti, mitä täällä on monet muutkin toivoneet, ettei tarvisi buutata boxia vähän väliä!!



 1. Tästä on jo Ideapajassa ehdotus. Kannatusta siis sinne.



https:///t5/Elisa-Ideapaja/Tallenteen-katselun-aloittaminen-ennen-tallenteen-valmistumista/idi-p/268140



2. Kyllä minulla Pacessa toimii ajansiirto. Tosin vain peruskanavilla , mutta ei IP-kanavilla. Siis toiminto on jo ainakin osalla kanavia.



3. Tämä on ihan asiallinen toive.



PS.



 Tuosta boksin buutauksestakin on jo ehdotus.



 https:///t5/Elisa-Ideapaja/Pace-digiboksi-firmis-jota-ei-tarvitse-jatkuvasti-buuttailla/idi-p/269338



Ylipäätään tällaiset kokoelmaehdotukset eivät ole käsittelyn ja asioiden seurannan kannalta kovin toivottavia. Siis parempi , jos joka asiasta tehdään oma ehdotus ja kannattaa myös ensin tarkistaa , ettei ko. asiasta ole jo ehdotusta. Muuten tulee vain turhia tuplia.
2. Oliko niin ettei sitten vahingossakaan harjoiteta kanavasurffausta jos pacessa käytetään ajansiirtoa (nollautuu). Olisi kiva tietää montako kertaa niin käy päivittäin.
Aiheellinen 2. (IPTV) ja 3. kohtien osalta.
Merkitsen tämän kokonaisuudessaan nyt tuplaksi, jotta säästytään enemmiltä hämmennyksiltä ja sekä keskustelu että äänestys saadaan pysymään tolkullisina 🙂 Tuosta ykkösestä voidaan tosiaan jatkaa keskustelua täällä ja boksin buuttailullekin on jo oma ideansa. Laitan sinulle Illusia vielä yksityisviestiä! -Norris