Myös Timo Koivusalon elokuvia Elisa Viihde Aitioon?


Olisiko mahdollista saada ohjaaja Timo Koivusalon elokuvia katsottavaksi Elisa Viihteen Aitio-ohjelmakirjastoon? Aitiota mainostetaan, että siellä on eniten kotimaista, ja sieltä löytyy kyllä aika monipuolinen tarjonta. Mutta jostain syystä siellä ei ole yhtään, siis ei yhtään Timo Koivusalon elokuvaa. Miksi näin? Onko kyseessä syrjintä vai mikä?
No eipä varmasti mistään syrjinnästä ole sentään kyse 😅 Kyselyjä Koivusalon leffoista ei ole kauheammin ropissut tähän mennessä, mutta siirrän keskustelun Ideapajan puolelle, josko ihmiset kertoilisivat ajatuksiaan. Mitä muut ovat mieltä, tulisiko katsottua jos Elisa ostaisi oikeudet näyttää näitä Aition puolella? 🙂
No eipä varmasti mistään syrjinnästä ole sentään kyse 😅 Kyselyjä Koivusalon leffoista ei ole kauheammin ropissut tähän mennessä, mutta siirrän keskustelun Ideapajan puolelle, josko ihmiset kertoilisivat ajatuksiaan. Mitä muut ovat mieltä, tulisiko katsottua jos Elisa ostaisi oikeudet näyttää näitä Aition puolella? :)

Itse toivoisin Aitioon katsottavaksi Timo Koivusalon elokuvia Kulkuri ja Joutsen, Rentun ruusu, Täällä Pohjantähden alla & Täällä Pohjantähden alla 2, Kalteva torni, Olavi Virta sekä Pekko ja massahurmaaja. Kiitos.
Tästä oli välitetty toivomusta eteenpäin asiasta vastaavalle taholle, mutta tämän toteutumisesta ei valitettavasti tällä erää ole takeita.